Μοιράσου το Άρθρο

Στην Ιταλία λοιπόν ένας 50 χρόνος είχε αυτή την φοβερή ιδέα. Όλα έγιναν στην πόλη Biella στον ιταλικό βορρά. Ο Ιταλός πήγε να εμβολιαστεί κατά του Covid-19 φορώντας ένα ψεύτικο χέρι σιλικόνης.

Ο 50 χρόνος είχε κολλήσει τον ψεύτικο χερι στον ώμο του και έκρυβε το πραγματικό του χέρι πίσω από την πλάτη του. Τσακάλι η νοσοκόμα που Άθως ετοίμασε την ένεση συνειδητοποίησε ότι το χέρι ήταν φτιαγμένο από σιλικόνη. Όπως είπε το διαπίστωσε από το χρώμα του «δέρματος » και ιδιαίτερα όταν το άγγιξε .

Η εφημερίδα La Repubblica ανέφερε ότι το περιστατικό μπορεί να μην ήταν μεμονωμένο. Βρήκε ενα πρόσφατο μήνυμα στο Twitter που μπορεί να είχε γραφτεί από τον άνδρα στη Biella.

«Αν πάω με αυτό, θα το προσέξουν; Ίσως κάτω από τη σιλικόνη να φορέσω μερικά επιπλέον ρούχα για να αποφύγω τη βελόνα να φτάσει στο πραγματικό μου χέρι».

Αναφέρονταν σε μια εικόνα με ενα ανδρικό κοστούμι σιλικόνης με μισό σώμα, με ψεύτικα χέρια και λαιμό.

Στόχος του πενήνταχρονου ήταν να αποκτήσει ο πιστοποιητικό εμβολιασμού χωρίς να λάβει το εμβόλιο για τον COVID-19. Προσπάθησε μάλιστα να δωροδοκήσει τη νοσοκόμα όταν τον έπιασαν.

«Αν δεν ήταν τραγικό, θα ήταν κωμικό. Αλλά στην κατάσταση που ζούμε, με απώλεια ζωών, με τόσες οικονομικές δυσκολίες, είναι πραγματικά μια απαράδεκτη πράξη».

Alberto Cirio, πρόεδρος της περιφέρειας του Πιεμπονγκσάντ

Τώρα μετά την πράξη του, ο 50χρονος ιταλος έχει κληθεί να αντιμετωπίσει το ιταλικό δικαστικό σύστημα.

Από MacedoniaNET

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *