Μοιράσου το Άρθρο

Αναβαθμίζονται οι αθλητικές εγκαταστάσεις στα Ιωάννινα. Απόφαση σταθμός για τις Αθλητικές εγκαταστάσεις που υπάρχουν στο Ελληνικό από την Ολυμπιάδα. Ο χώρος του Ελληνικού ετοιμάζεται να υποδεχθεί το μεγάλο project της Lamda Development οπότε και πρέπει να αδειάσει.

Ετσι, ο Υφ. Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και ο Πρόεδρος ΠΕΑΚΙ Παντελής Κολόκας υπέγραψαν την μεταφορά του αθλητικού εξοπλισμού στο Πανηπειρωτικό Εθνικό Κέντρο Ιωαννίνων.

Μια σημαντική αναβάθμιση για τις εγκαταστάσεις στα Ιωάννινα. Κερκίδες, δάπεδα, αποδυτήρια που είναι σε καλή κατάσταση και περιφερειακός εξοπλισμός θα μεταφερθεί άμεσα εκεί. Ανάμεσα στον εξοπλισμό είναι και η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων. Η πρώην αίθουσα Ξιφασκίας, θα μεταφερθεί για εγκατάσταση και χρήση στα Ιωάννινα.

Η ταξινόμηση και καταγραφή βαρύνει το ΠΤΑΗ προϋπολογισμού 1.227.600€ το οποίο θα καρπώνεται τους μελλοντικούς πόρους από τη χρήση της εγκατάστασης.

Η μεταφορά των υλικών και η επανασυναρμολόγησή τους θα γίνει από την περιφέρεια Ιωαννίνων

Διάρκεια της προγραμματικής σύμβασης ορίστηκε για δώδεκα (12) μήνες, ενώ μπορεί να παραταθεί για ακόμα έξι (6) μήνες, εφόσον υπάρξει κοινή έγγραφη συμφωνία όλων των συμβαλλομένων μερών

Από MacedoniaNET

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *