Μοιράσου το Άρθρο

Όπως ανέφερε ο διευθυντής του Australia Open Κρεγκ Τίλιου όλοι αθλητές που θα συμμετέχουν στην διοργάνωση θα πρέπει να είναι εμβολιασμένοι. Πιστεύει ότι τελικά θα δει τον Τζόκοβιτς να συμμετέχει. Τον αφορά την πληρότητα ο διευθυντής του Australia Open ανέφερε ότι θα φτάσει το 100%

 «Έγινε σαφές εδώ και αρκετές εβδομάδες, ότι για την συμμετοχή στο όπεν, προκειμένου να βρεθούν στην Βικτόρια, θα πρέπει οι τενίστες να εμβολιαστούν πλήρως. Αμέσως, επικοινωνήσαμε με όλους και τους το καταστήσαμε σαφές. Είναι μία απόφαση που θα τηρήσουμε και με αυτήν μπορούμε να διασφαλίσουμε την την ασφάλεια όλων. Όλοι οι παίκτες το καταλαβαίνουν αυτό. Οι θεατές θα πρέπει να εμβολιαστούν, όλο το προσωπικό που εργάζεται στο αυστραλιανό όπεν θα πρέπει να εμβολιαστεί. Όταν είμαστε σε μια πολιτεία όπου περισσότερο από το 90% του πληθυσμού είναι πλήρως εμβολιασμένο τότε αυτό είναι το σωστό.

Περιμένουμε τον Νόβακ να έρθει. Το καλό νέο είναι ότι οι περισσότεροι από τους τενίστες, άνδρες και γυναίκες, είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Ο Νόβακ όπως είχε πει παλαιότερα, ο εμβολιασμός για τον ίδιο είναι ένα προσωπικό θέμα. Πάντα έλεγε βέβαια ότι το αυστραλιανό όπεν είναι η διοργάνωση που «βάζει τον αέρα στα πανιά του»,  οπότε ελπίζω να τον δούμε και φέτος».


Από MacedoniaNET