Ο παγκόσμιος οργανισμός υγεία κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με νεα πιο θανατηφόρα πανδημία και σε συνέδριο που θα γίνει στη Γενεύη Αναμένεται να ενημερώσει σχετικά όλες τις χώρες ώστε αυτές να πάρουν άμεσα μέτρα ώστε να έχουν έτοιμο το σύστημα υγείας τους.
Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet
Και η Ματίνα παγώνει εμφανίστηκε στο πάνελ της εκπομπής «σήμερα» στον τηλεοπτικό σταθμό mega και μίλησε σχετικά με την νέα πανδημία «Νόσος Χ»λέγοντας ότι ο ιός θα είναι 70% πιο θανατηφόρος. Επιπλέον μας θύμισε ότι ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας είχε ήδη ενημερώσει τις χώρες από το 2018 για τον Κοβιντ.
Η κυρία παγώνη Επιπλέον τόνισε ότι δεν υπάρχουν ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο you καθώς δεν έχουν σημειωθεί κρούσματα στον άνθρωπο και ενδεχομένως να προέλθει από άγρια ζώα.
«Θα είναι προφανώς κάποιος ιός που θα προέρχεται από άγρια ζώα ή οικόσιτα, που θα μεταδοθεί στους ανθρώπους και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τον αντιμετωπίσουμε. Πιστεύω πως θα είναι κατά 70% θανατηφόρος. Η COVID-19 συγκριτικά με την νέα νόσο χαρακτηρίζεται ήπια ασθένεια»,