Μοιράσου το Άρθρο

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το πανό που ανέβασαν οι οπαδοί της ένωσης στον αγώνα με τον Άγιαξ με άκρως εθνικιστικό και ανθελληνικό χαρακτήρα.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

188
Τι Θέση θα έπαιρνε ένας Πατριωτικός σχηματισμός με ηγέτες Μαρινάκη & Γιαννακόπουλο;

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έβγαλε ανακοίνωση καταδικάζοντας την ανάρτηση του πανό την ωρα του παιχνιδιού τι οποίο οπως ανςφςρε δεν έχει σχέση με τις ιστορικές καταβολές του συλλόγου.

Αν και το εν λογο πανό έκανε για λίγα λεπτά την εμφάνισή του στις εξέδρες της «OPAP Arena», σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από το σύνολο των φιλάθλων και η ΠΑΕ ξεκαθαρισε με την παρακάτω ανακοίνωση τηε οτι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τις ιστορικές καταβολές του συλλόγου, αλλά ούτε και με όσα πρεσβεύει από ιδρύσεώς ο σύλλογος τηε ΑΕΚ.

Δείτε το εν λογο πανό

.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει τον αποτροπιασμό της και καταδικάζει απερίφραστα την εμφάνιση έστω και για λίγα δευτερόλεπτα στο γήπεδο μας ενός πανό με ακραίο εθνικιστικό περιεχόμενο. Που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τις ιστορικές καταβολές του συλλόγου μας, ούτε φυσικά με όσα πρεσβεύει από ιδρύσεως του.

Η ΑΕΚ δεν έχει ανάγκη να αποδείξει τίποτα στα λόγια, καθώς το έχει κάνει στην πράξη με τρόπους που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης και με πρωτοβουλίες που καμιά άλλη ομάδα δεν έχει πάρει, ενάντια στον πόλεμο.

Όσον αφορά το συγκεκριμένο θλιβερό και εξοργιστικό περιστατικό, η ΠΑΕ ΑΕΚ δηλώνει πως δεν θα μείνει έτσι. Ήδη δρομολογούμε ενέργειες για να αποδοθούν οι ευθύνες για την έστω και στιγμιαία – επαναλαμβάνουμε- εικόνα που δικαίως προβλημάτισε την μεγάλη μάζα του φίλαθλου κόσμου μας, ο οποίος εξάλλου έχει αποδοκιμάσει έντονα.

Θα εντοπίσουμε οπωσδήποτε τους υπεύθυνους και θα απαγορευτεί δια παντός η είσοδός τους στο γήπεδο μας».

.

.

Από MacedoniaNET