Μοιράσου το Άρθρο

Ιερά παράκληση του αγίου Αρτεμίου τελέστηκε χθες το απόγευμα στην έδρα της ΥΑΤ στην Καισαριανή από τον προϊστάμενο της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας αρχιμανδρίτη Αλέξιο Κουρτέση.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

169
Γλυπτά Του Παρθενώνα Οφείλει η Κυβέρνηση να τα φέρει πίσω;

Η ακολουθία τελέστηκε υπέρ υγείας του συναδέλφου αστυνομικού των ΜΑΤ που τραυματίστηκε πριν από δύο ημέρες από φωτοβολίδα, κατά τη διάρκεια επεισοδίων που προκλήθηκαν έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη, οπού διεξαγόταν αγώνας βόλεϊ.

Ο π. Αλέξιος από την πρώτη στιγμή εξέφρασε την έντονη ενόχλησή του για το συμβάν.

«κάποιοι μπροστά στις ιδεολογίες τους δεν υπολογίζουν την αξία της ανθρώπινης ζωής. Προσευχόμαστε όλοι με όλη τη δύναμη της καρδιάς μας για το Γιώργο, να ξεπεράσει κάθε κίνδυνο και να επανέλθει υγιής στην οικογένειά του και στα καθήκοντά του»

Στην ακολουθία, παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίας Τάξεως Εμμανουήλ Λογοθέτης, ο Επιτελάρχης του Σώματος, Αντίστρατηγος Ελευθέριος Γκαρίλας, ο Διευθυντής της ΓΑΔΑ, Υποστράτηγος Αστέριος Μαντζιώκας, Ο Διοικητής της ΥΑΤ Αστυνομικός Διευθυντής, Δημήτριος Βούλγαρης, ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακαράκος, ο Πρόεδρος της ΕΑΣΥΑ, Δημοσθένης Πάκος και η Τομεάρχης ΠΡΟΠΟ Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννα Γκελεστάθη.

Πηγή/photos: orthodoxiainfoto.gr

Από MacedoniaNET