Μοιράσου το Άρθρο

Συνάντηση είχε ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με το πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν με τους τέσσερις «μεγάλους» του ποδοσφαίρου στη Χώρα μας, για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας.

Ο έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τον πρόεδρο της Ουέφα πραγματοποίησαν κοινές δηλώσεις και ανέφεραν σχετικά με την οπαδική βία.

«Οι ένοχοι θα βρεθούν και θα τιμωρηθούν. Ηδη δεκάδες ύποπτοι έχουν εντοπιστεί. Η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου, έχει κανόνες, η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη. Ούτε η χώρα, ούτε η ελληνική δικαιοσύνη δέχεται υποδείξεις από καμία άστοχη φωνή εκτός συνόρων, ακόμα κι αν αυτή είναι επίσημη. Δεσμεύομαι ότι δεν θα διαιωνίσουμε παρενέργειες, αλλά θα τις διαλύσουμε.

Οι λέσχες των οργανωμένων οπαδών θα κλείσουν. «Κάθε ομάδα θα έχει μόνο έναν σύνδεσμο με έδρα πια την επίσημη ΠΑΕ». Συμφωνήσαμε με τους Big-4 ότι η αστυνομία θα έχει πια ουσιαστικό έλεγχο προκειμένου να ελέγχει την είσοδο των οργανωμένων φιλάθλων στις θύρες εκείνες που στο παρελθόν μάς έχουν δημιουργήσει πρόβλημα.

Κυριάκος Μητσοτάκης

Από MacedoniaNET