Μοιράσου το Άρθρο

Σε ελεγχο από ομάδα των αστυνομικών της οπκε σε οχημα συνελήφθησαν ατομα με παράνομο εκλογικό υλικό και δημοσια εγραφα.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

6
Πρόθεση Ψήφου 25 Ιουνίου

Θα ανακατευθυνθείτε

Κατά την διάρκεια ελέγχου σε περιοχή της Καρδίτσας , 5 ημεδαποί συνελήφθησαν για παράβαση της εκλογικής νομοθεσίας. Το όχημα το οποίο η αστυνομία Σταμάτησε ανήκει στην ιδιοκτησία ενός εκ των συλληφθέντων.

.

Αναλυτικά η ΟΠΚΕ βρηκε: 197 Δελτία Ταυτότητας, Διαβατήριο, 2 φωτοαντίγραφα Δελτίων Ταυτότητας και μία σακούλα με 114 κλειστούς φακέλους που έκαστος περιείχε κάρτα υποψήφιου Βουλευτή και 5 ψηφοδέλτια με «σταυρωμένο» το όνομα του.

Την προανάκριση ενεργη το τμημα ασφαλείας της Καρδίτσας. Κατασχεθήκαν όλα τα ανευρεθέντα αντικείμενα. Επιπλέον απο την έρευνα προκύπτουν στοιχεία για προσέγγιση ψηφοφόρων εντός οικισμού με στοχο να ψηφίσουν τον υποψήφιο Βουλευτή έναντι χρηματικού ποσού.

Τι υποστήριξαν οι συλληφθέντες 

Ο 37χρονος Ρομα υποστήριξε οτι προ μιας εβδομάδας, ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με έναν 30χρονο (συλληφθέντα) γνωστοί από το ποδόσφαιρο με στόχο να του να βρει ψηφοφόρους εντος του παλαιού οικισμού αθιγγάνων Σοφάδων. Σκοποε της επικοινωνίας ηταν να ψηφίσουν τον εν λόγω υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, και Ανταποδοτικά θα ελάμβαναν το χρηματικό ποσό των 20ευρώ ο καθένας

Ο υποψήφιος Βουλευτής είναι, σύμφωνα με το news24/7, ο Γ. Βαϊόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ, και σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει ως τώρα γνωστά, οι τρεις είναι συνεργάτες και οι δύο είναι Ρομά

Πηγή Αστυνομία, news24/7

UP#1

η αστυνομία έδωσε τα στοιχεία

Από MacedoniaNET