Μοιράσου το Άρθρο

Μία ακόμα προσθήκη στους θανάτους του πληρώματος και των ατόμων που γνώριζαν πρόσωπα, καταστάσεις και συνθήκες σχετικά με την υπόθεση της μεταφοράς των 2,1 τον ηρωίνης με το πλοίο NOOR 1 ερχεται πάλι στο προσκήνιο.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

930
Πρέπει να θεσπιστούν σκληρότερες ποινές για τους Εμπρηστές;

Η δημοσκόπηση έληξε!

Αυτή τη φορά το 11ο άτομο που φεύγει από την ζωή είναι πο μεσεγγυούχος φύλακας του Noor 1 στον κόλπο της Ελευσίνας. Ο Γιώργος Αντωνάτος οπως ηταν το ονόμα του άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη εβδομάδα από παθολογικά αίτια.

flatmate.gr@gmail.com

Θυμίζουμε ότι ο ίδιος είχε κάνει καταγγελίες που είχαν προκαλέσει την παρέμβαση της θεός προϊσταμένη της εισαγγελίας πρωτοδικών Πειραιά ειρήνη σου Μαραγκάκη. Παράλληλα ίδιες καταγγελίες που είχε κάνει και ο μάρτυρας Βασίλης Γεωργιάδης που είχε βρεθεί νεκρός εννιά μήνες μετά την ένορκη κατάθεση που είχε δώσει στο Ντουμπάϊ

Η κατάθεση του 11ου μάρτυρα ειχε διαβιβαστεί το Νοέμβριο του 2021 στον Ανακριτή Διαφθοράς Πειραιά Ελευθέριο Καλτάκη στο πλαίσιο της συμπληρωματικής ανάκρισης στην υπόθεση του «Noor 1».

Ο Αντωνάτος είχε βρει και παραδώσει στις αρχές το Δορυφορικό τηλέφωνο αλλά και τις σημειώσεις του πλοιάρχου του πλοίου.

Ο ίδιος είχε μιλήσει στον τηλεοπτικό σταθμό open και είχε αναφέρει τα παρακάτω :

«Η υπόθεση βρωμάει. Εκτός από έγγραφα υπάρχουν και τα στίγματα που δείχνουν πού φόρτωσε το πλοίο τα ναρκωτικά και αναφέρονται ακόμη 14 πλοία. Υπάρχουν σημειώσεις σε μπλοκάκι από τον καπετάνιο με το στίγμα για το πού θα φορτώσει τα ναρκωτικά. Τα έχω καταθέσει αυτά στις αρχές, αλλά κάποια στοιχεία έχουν εξαφανιστεί από τη δικογραφία».

Από MacedoniaNET