Μοιράσου το Άρθρο

Στη Νίσυρο η ΠτΔ Σακελλαροπούλου για την επέτειο της ενσωμάτωσης των Δωδεκανήσων τα «ακουσε» απο την μαθητική κοινότητα που παρελασε με συνθήματα για την τραγωδία των Τεμπών.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet2125
Πρόθεση Ψήφου

Η δημοσκόπηση έληξε!


Η μαθητική κοινότητα της Νισύρου αποφάσισε αντί για παρέλαση για την επέτειο ενσωμάτωσης των 12νήσων στην Ελλάδα να πραγματοποιήσει πορεία διαμαρτυρίας μπροστα στην πρόεδρο της Δημοκρατίας.

.

.

Η νεολαία της Νίσυρου σήκωσε κεφάλι και έστειλε βροντερό μήνυμα μπροστά στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, για την κατάσταση που επικρατεί στην χωρα μας.

.

Διαμαρτυρία μαθητ(ρι)ών στη #Νίσυρο μπροστά στην ΠτΔ Αικατερίνη Σακελλαροπούλου για το #Τεμπη_εγκλημα. Η μαθητική κοινότητα της Νισύρου αποφάσισε αντί για παρέλαση για την επέτειο ενσωμάτωσης των 12νήσων στην Ελλάδα να πραγματοποιήσει διαμαρτυρία & πορεία. #antireport #Τεμπη

.

.

.

Η ΠτΔ , μετά τη δοξολογία στον Ιερό Ναό Παναγίας Ποταμίτισσας και την κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο Ηρώων, δήλωσε:

.

«Μέσα στο πένθος και τη βαθιά θλίψη που αισθανόμαστε μετά το πρόσφατο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα, βρίσκομαι εδώ, στη Νίσυρο, για να τιμήσουμε μαζί όσους αγωνίστηκαν για την ελευθερία της Δωδεκανήσου και την επανένωσή της με τη μητέρα Πατρίδα πριν από 75 χρόνια».

Κατερίνα Σακελλαροπούλου ΠτΔ

.

Από MacedoniaNET