Μοιράσου το Άρθρο

Αποκάλυψη-σοκ με τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως σχετικά με το δυστύχημα στα Τέμπη μεταξύ των δύο τρένων που στοίχισε τη ζωή σε 57 άτομα .


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet2125
Πρόθεση Ψήφου

Η δημοσκόπηση έληξε!


Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνεχώς βγαίνουν στο σταθμό τησ Λάρισας έχει εγκατασταθεί πρόσφατα το σύστημα τηλεδιοίκησης! Παρόλαυτα από τα στοιχεία προκύπτει ότι ο σταθμάρχης που βρίσκεται προφυλακισμένος δεν το χρησιμοποιούσα και είχε βασιστεί στο παλιό σύστημα.

.

Με τις τελευταίες πληροφορίες δεν είναι ξεκάθαρο αν ο συγκεκριμένος σταθμάρχης γνώριζε να χρησιμοποιεί το καινούργιο σύστημα ή δεν το γνώριζε και γι’ αυτό είχε βασιστεί στο παλιό Κατά το οποίο είχε ξεχάσει το κλειδί σε λάθος θέση με αποτέλεσμα να συγκρουστούν οι δυο αμαξοστοιχίες.

.

«Μιλάει» το Μαύρο Κουτί!

.

Το πιο συγκλονιστικό κομμάτι είναι ότι οι πληροφορίες δίνουν ότι οι δύο άλλοι σταθμάρχες που ήταν εκείνο το βράδυ σε υπηρεσία γνώριζαν και χρησιμοποιούσαν το αυτοματοποιημένο σύστημα ηλεκτρονικής χάραξης διαδρομής . Παρόλαυτα εγκατέλειψαν νωρίτερα τις θέσεις τους, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της καθημερινής.

.

Όλες οι παραπάνω πληροφορίες προκύπτουν από τον έλεγχο του μαύρου κουτιού, του συστήματος τηλεδιοίκησης και τον πίνακα καταγραφή συμβάντων που λειτουργεί στο σταθμό τησ Λάρισας. Υπάρχει αναλυτική καταγραφή όλων των κινήσεων των σταθμαρχών από τις 9:50 το βράδυ της 28 Φεβρουαρίου έως τις 02:30 τα ξημερώματα της 1 Μαρτίου.

.

.

Από MacedoniaNET