Μοιράσου το Άρθρο

Ο προπονητής ειχε καταδικαστεί σε συνολικά 401 χρόνια φυλάκισης αλλα με τον νεο ποινικό κωδικα και τις «έκπτωσης» βγήκε αρκετα νωρίτερα.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet2125
Πρόθεση Ψήφου

Η δημοσκόπηση έληξε!


Ο Νίκος Σειραγάκης ειχε συνολικές καταδίκες 401 ετων, με τη συγχώνευση έγιναν 220. Αυτο σημαίνει σε πραγματικά χρόνια έκτισης μειώνονται στα 25 και τελικά σε 20 με τον νέο ποινικό κώδικα!

.

.

Η αποφυλάκιση του εγινε υστερα απο αιτηση του ιδιου στο συμβούλιο του σωφρονιστικού καταστήματος όπου βρισκόταν τα τελευταία χρόνια, τις φυλακές της Τρίπολης.

.

.

Τελικά πριν απο λιγρς μερες αφέθηκε ελεύθερος υπό τον όρο απαγόρευσης παρουσίας του στην Κρήτη. Ηταν η περιοχη που διέπραξε τα εγκλήματα. Εχει την υποχρέωση να διαμένει σε περιοχή της Αττικής που έχει οριστεί.

.

.

Επιπλέον απαγορεύεται να συναναστρέφεται με ανηλίκους χωρίς παρουσία ή τη συναίνεση των εχόντων την επιμέλεια τους ενω υποχρεούται να πηγαίνει για συνεδρία με ψυχίατρο μία φορά το μήνα.

.

.

Ο Σειραγάκης ειχε καταδικαστεί πρωτόδικα για κατάχρηση σε ασέλγεια και απόπειρα κατάχρησης σε ασέλγεια σε βάρος 36 παιδιών (κατα την καταδίκη), ενώ την ίδια ποινή του επέβαλε και το εφετείο.

.

Στα τέλη Απριλίου του 2020 είχε αποφυλακιστεί από τις φυλακές των Γρεβενών, που τότε εξέτιε την ποινή του, όμως λίγες ημέρες αργότερα είχε συλληφθεί για παραβίαση των όρων της αποφυλάκισης

.

.

Από MacedoniaNET