Μοιράσου το Άρθρο

Τα στελέχη των εταιριών δημοσκοπήσεων προέβησαν σε συγκλονιστικές και πολύ σοβαρές δηλώσεις σχετικά με τα αποτελέσματα που έβγαζαν οι εταιρείες τους για τις εκλογές.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

265
Γλυπτά Του Παρθενώνα Οφείλει η Κυβέρνηση να τα φέρει πίσω;

Ο κ. Μαύρος της MRB, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η εταιρεία του γνώριζε την Τεράστια διαφορά άλλα φοβήθηκε και να την δημοσιοποίηση πριν κλεισουν οι κάλπες. Ο ίδιος ανέφερε ότι η τελευταία μέτρηση έδινε στη ΝΔ 42% κεντρική τιμή και στον ΣΥΡΙΖΑ 19%. «Οι απλές σταθμίσεις των στοιχείων έδιναν το αποτέλεσμα».


.

Αξιοποίησε τώρα το ακίνητο σου

Fb: Flatmate, email: flatmate.gr@gmail.com


.

«Η αλήθεια είναι ότι όταν υφίστασαι μία πίεση από το 2015 μέχρι σήμερα σε ηθικό, μεθοδολογικό, επιστημονικό, επικοινωνιακό επίπεδο από συγκεκριμένο χώρο για υποεκτίμηση των στοιχείων και πράγματι υπάρχει υποεκτίμηση, το αποτέλεσμα είναι οι δημοσκόποι να απομακρυνόμαστε από τα στοιχεία γιατί είχαμε υποστεί μετατραυματικό σοκ»

Ο ιδιος χαρακτηριστικά ανεφερε οτι, δεν δημοσιοποιούσαν αυτές τις δημοσκοπήσεις καθώς φοβούνταν ότι κανείς δεν θα τους πίστευε.

Στην πλευρα της Metron Analysis ο Στράτος Φαναράς, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της, μίλησε στο Mega σχετικά με τα δημοσκοπικά ευρήματα της προηγούμενης περιόδου και του exit poll.

«Ήμασταν η μόνη εταιρεία που είχαμε δώσει εκτίμηση για το ΠΑΣΟΚ οριακά διψήφιο ποσοστό και επίσης ήμασταν η εταιρεία που έδειχνε διψήφια διαφορά. Είναι ανακρίβεια ότι δεν υπήρξε έρευνα που να παρουσιάζει τον ΣΥΡΙΖΑ κάτω από 25%, καθώς υπήρξαν δικές μας έρευνες που παρουσίασαν μέχρι και 21 μονάδες διαφορά στην πρόθεση ψήφου. Το exit poll είναι το πρώτο και δίνεται σε δύο ανακοινώσεις. Η μία είναι στο 80% με στοιχεία μέχρι τις 16:30. Δώσαμε τη διαφορά αυτή κι όταν πιστοποιήσαμε ότι μέχρι τα τελικά στοιχεία η διαφορά διευρύνεται, τη διευρύναμε».

Ο κ. Φαναράς δηλωσε επίσης το εξής συγκλονιστικό:

«Αναλαμβάνουμε την ευθύνη που χάσαμε τον ΣΥΡΙΖΑ. Η Metron Analysis έχει απειληθεί από σωρεία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και διαφόρων άλλων διάσπαρτων, ότι σήμερα εδώ θα είχαν εγκατασταθεί εισαγγελείς . Η συζήτηση ήταν ότι θα μας πάρουν το κεφάλι γιατί δεν υπάρχει διαφορά και τώρα θέλουν να μας πάρουν το κεφάλι επειδή η διαφορά ήταν μεγάλη. ».

Πηγη Live News

Από MacedoniaNET