Μοιράσου το Άρθρο

Εχουν περάσει 28 χρόνια από τη στιγμή που ο πρώτος Μετροπόντικας, έφτασε στο σταθμό Κατεχάκη. Σήμερα το πρώτο από τα δύο κομμάτια του νέου Μετροπόντικα για την γραμμή 4 έφτασαν στο σταθμό.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet


Σε ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο υπουργός μεταφορών Κώστας Καραμανλής ανέφερε την άφιξη του ενός εκ των δύο τμημάτων που θα χρησιμοποιηθούν για το νέο Μετροπόντικα..


.

Αξιοποίησε τώρα το ακίνητο σου

Fb: Flatmate, email: flatmate.gr@gmail.com


.

.

28 χρόνια μετά την άφιξη του πρώτου μετροπόντικα στην Αθήνα, ήρθε η στιγμή για το εργοτάξιο της Κατεχάκη να υποδεχθεί και πάλι το ένα από τα δύο μηχανήματα TBM, που θα χρησιμοποιηθούν για τη διάνοιξη της Γραμμής 4 “Άλσος Βεΐκου – Γουδή”.

Ξεκινάει λοιπόν με γρήγορους ρυθμούς, η συναρμολόγηση του νέου, υπερσύγχρονου μετροπόντικα που παραλάβαμε, ώστε στις αρχές του νέου έτους να αρχίσει το υπόγειο ταξίδι του στην Αθήνα.

Ο δεύτερος μετροπόντικας θα εγκατασταθεί αντίστοιχα στο φρέαρ του Άλσους Βεΐκου και τα δύο μηχανήματα θα “συναντηθούν” στον Ευαγγελισμό, έχοντας διανοίξει τη νέα σήραγγα, συνολικού μήκους 12,8 χιλιομέτρων.

Η Γραμμή 4 θα αλλάξει ουσιαστικά τον συγκοινωνιακό χάρτη της Πρωτεύουσας.

Προχωράμε λοιπόν με αποφασιστικότητα και προσήλωση, για να κάνουμε πραγματικότητα αυτό το τεράστιας σημασίας έργο για την Αθήνα.

Κώστας Καραμανλής υπουργός μεταφορών

.

.

Από MacedoniaNET