Μοιράσου το Άρθρο

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο δρόμο έξω ακριβώς από το σπίτι της δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού που εχθές παρουσία αστυνομικών Έφτασε ο δικαστικός επιμελητής ώστε να γίνει κατάσχεση της πρώτης κατοικίας της.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet


Ύστερα από μεγάλη διαδικτυακή κινητοποίηση ο κόσμος έφτασε για συμπαράσταση έξω από το σπίτι δημιουργώντας μία ανθρώπινη ασπίδα συμπαράστασης στη δημοσιογράφο και δίνοντας το μήνυμα να μην γίνεται έξωση από την πρώτη κατοικία.

.

Θυμίζουμε ότι ο πρώην υπουργός οικονομίας επί σύριζα κ. Τσακαλώτος είχε ταχθεί υπέρ των πληστηριασμών.

.

Στο σπίτι της, δημοσιογράφου έφτασα για να δείξει την αλληλεγγύη του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

.

.

Εδώ, μπορείτε να δείτε την επίσημη έκθεση του πλειστηριασμού στην οποία αναφέρεται ότι το χρέος είναι λίγο πάνω από 40.000 Ευρώ

Link

.

Ο Ρουβίκωνας έβγαλε ανακοίνωση σχετικά με την έκδοση του Ζωγράφου και την κίνηση του δικαστικού επιμελητή και της αστυνομίας να σπάσουν την πόρτα ώστε να μπουν στο διαμέρισμα.

.

«Ο δικαστικός επιμελητής Παύλος Καλκιτανίδης, είναι υπεύθυνος, ως εκτελεστικό όργανο της έξωσης της Ιωάννας Κολοβού από το σπίτι της. Η τραπεζική μαφία δίνει την εντολή, και η κρατική μαφία εκτελεί.

Στο σαθρό επιχείρημα ότι κάποιος κάνει απλά τη δουλειά για την οποία πληρώνεται, εμείς απαντάμε ότι η ντροπή δεν είναι δουλειά. Δεν είναι δουλειά να συμμετέχεις σε εξώσεις. Στο επιχείρημα ότι εκτελούσε τα καθήκοντά του, εμείς απαντάμε ότι μέσα στα «καθήκοντά» του δεν είναι το σπάσιμο της πόρτας του σπιτιού και ο εξευτελισμός της Ι. Κολοβού, μην αφήνοντάς την να πάρει ούτε τα πράγματά της, ούτε καν να πάει μέχρι την τουαλέτα.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ας κόψουν τους πολιτικαντισμούς με τις τάχα κοινωνικές ευαισθησίες τους, γιατί δεν χάσαμε ξαφνικά τη μνήμη μας. Τα δύο αυτά κόμματα, μαζί με τη ΝΔ προφανώς που σήμερα τα σαρώνει όλα, είναι άμεσα υπεύθυνα για την επίθεση στην κοινωνική βάση, για την επίθεση στο αγαθό της στέγασης και τις εξώσεις, ως άξιοι υπηρέτες των μνημονίων, ως στρατιωτάκια της ΕΕ και των τραπεζιτών.

Μέσα στα καθήκοντα τα δικά μας πάντως είναι να επιστρέφουμε έστω και συμβολικά την βία που δέχονται οι άνθρωποι της τάξης μας.

Η ΣΤΕΓΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΘΟ ΟΛΩΝ

ΕΞΩΣΕΙΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ

Ρουβίκωνας»

.

.

Εν το μεταξύ η γραμματέας των Δικαστικών Επιμελητών, δήλωσε την αντίθεση της με τον χειρισμό του συναδέλφου της να εκτελέσει την απόφαση έξωσης της δημοσιογράφου.

εμφανίστηκε μετά τα απίστευτα πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας, με τον κλητήρα και τους αστυνομικούς να διαλύουν την πόρτα του σπιτιού της Ιωάννας Κολοβού στου Ζωγράφου για να την πετάξουν έξω από το μοναδικό της σπίτι.

.

.

Από MacedoniaNET