Μοιράσου το Άρθρο

Ξεκίνησαν και εκδικάζονται οι πρώτες αγωγές από ανθρώπους οι οποίοι επικαλούνται προβλήματα υγείας από τα εμβόλια.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

18
Γλυπτά Του Παρθενώνα Οφείλει η Κυβέρνηση να τα φέρει πίσω;

Είναι κοινό γνωστό και αποδεκτό ότι αρκετοί συνάνθρωποί μας οι οποίοι αρρώστησαν μετά τον εμβολιασμό τους από το εμβολιο του κορονοιου σκέφτηκαν πως Ίσως ευθύνεται το εμβόλιο.

.

.

Στην αρχή υπήρχε αρκετή διστακτικότητα από την ιατρική κοινότητα Εάν το εμβόλιο ευθύνεται για κάποια συμπτώματα αλλά και για θανάτους. Πλέον έχουν αρχίσει σιγά-σιγά αρκετές από αυτές τις υποψίες να λαμβάνονται σοβαρά υπόψιν.

.

Ιδιαίτερα Τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει αρκετές αγωγές εναντίον των εταιρειών κατασκευαστών των εμβολίων. Ακόμα και ο Γερμανός Υπουργός Υγείας Καρλ Λάουτερμπαχ έχει ταχθεί υπέρ της διερεύνησης αυτών των καταγγελιών

Η εταιρεία Biontech είναι αυτή που θα εκδικαστεί στην πρώτη αγωγή. Είχε προγραμματιστεί Αρχικά για τα τέλη Απριλίου όμως έχει αναβληθεί και θα γίνει στις 7 Ιουλίου. Το περιεχόμενο της αγωγής αναφέρει αξιώσεις για αποζημίωση αποθήκη και σωματική βλάβη.

.

Σχετική αναφορά έχει γίνει ότι δύο μεγάλα δικηγορικά γραφεία εκπροσωπούν τριψήφιο αριθμό ατόμων με τις αντίστοιχες αγωγές σε αρκετές εταιρείες παρασκευής εμβολίων.

.

 «μέχρι στιγμής δεν μπορεί να αποδειχθεί αιτιώδης συνάφεια μεταξύ των παρουσιαζόμενων βλαβών στην υγεία και του εμβολιασμού σε καμία από τις περιπτώσεις που εξετάστηκαν.

Παίρνουμε πολύ σοβαρά υπόψη την ευθύνη μας ως παρασκευαστές εμβολίων».Κατά την αξιολόγηση της υπόθεσης, μπορούμε να βασιστούμε αποκλειστικά στα ιατρικά δεδομένα για να αξιολογήσουμε αν υπάρχει αιτιώδης συνάφεια ή όχι. Δυστυχώς, τέτοια δεδομένα λείπουν πολλές φορές».

Εκπροσωπος Biontech

.

.

.

Πγη DW

Main Photo (Getty Images)

Από MacedoniaNET