Μοιράσου το Άρθρο

Σχεδόν ένα μήνα μετά από τις καταγγελίες για την κιβωτό του κόσμου αλλά και από το άνοιγμα των λογαριασμών και το ξεσκόνισμα των αρχών σε θυρίδες αλλά και μέσα στις δομές Έχουμε αναλυτικά στοιχεία τι πραγματικά προκύπτει από τον εν λόγω έλεγχο αλλά και την μας παρουσίασαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet2125
Πρόθεση Ψήφου

Η δημοσκόπηση έληξε!


Ύστερα λοιπόν από τον πλήρη έλεγχο σε τραπεζικούς λογαριασμούς και θυρίδες προκύπτει ότι όλοι οι λογαριασμοί ανήκουν στην κιβωτό του κόσμου και κανένας στον πατέρα Αντώνιο . Ο μόνος λογαριασμός που υπάρχει στο όνομα του μαζί με την πρεσβυτέρα περιείχε 130.000 € από πώληση μίας κατοικία στην περιοχή της Αρτέμιδας την μισθοδοσία του πάτερ Αντωνιου μαζί με κάποιες οικονομίες που είχαν κάνει.

.


.

Αξιοποίησε τώρα το ακίνητο σου

Fb: Flatmate, email: flatmate.gr@gmail.com


.

.

Επιπλέον όσον αφορά τη σακούλα που ακούστηκε ότι είχε 15 kg χρυσό τελικά όλα ήταν Φο μπιζού τα οποία προοριζόντουσαν με βάση τις πληροφορίες σαν δώρο στα κορίτσια της δομής.

.

Επιπλέον από πουθενά Έως και σήμερα δεν προκύπτει κάποια μυστική κρύπτη ή κάποιο χρηματοκιβώτιο ή έστω ένα κρυφό μέρος στο οποίο βρέθηκαν κοσμήματα χρήματα ή οτιδήποτε άλλο μεμπτό.

.

Επίσης η περιβόητη Porsche η οποία είχε ακουστεί από την ακτή αρχή από πολλά μέσα μαζικής ενημέρωσης τελικά φαίνεται να είναι ψέμα καθώς βρέθηκε ένα αμάξι μάρκας KIA εικοσαετίας στο ονομα του π.Αντώνιου .

.

Όσον αφορά την πολύτιμη μεζονέτα στην κοντά στην περιοχή της Ραφήνας όπως ακούστηκε πάρα πολύ η εικόνα ήταν παραπλανητική καθώς ακριβώς δίπλα ήταν το πουλημένο ακίνητο το οποίο Έχουμε αναφέρει ακριβώς παραπάνω το οποίο πουλήθηκε και τα λεφτά βρέθηκαν με στον τραπεζικό λογαριασμό των 130.000€.

.

Υπήρξαν ακόμα κάποιες κατηγορίες στο πρόσωπο του πατέρα Αντωνίου όπως ότι υπήρχε μία «αγιογραφία» ζωγραφισμένη, Στην οποία φαινότανε ως άγιος. Βέβαια κανείς δεν ανέφερε ότι δεν υπήρχε φωτοστέφανο γύρω απ’ το κεφάλι του οπότε εικόνα περιορίζεται σε απλή ζωγραφιά. Παράλληλα σχετικά με το σταυρό που κατηγορήθηκε ότι δεν φόραγε υπάρχει πρωτόκολλο που αναφέρει ότι ο Σταύρος φοριέται απέξω μόνο στη θεία λειτουργία ή σε κάποιο μυστήριο.

.

Δηλαδή είναι μια απλή ανάγνωση προκύπτει ότι κάποιοι πείστηκαν πολύ εύκολα από κάποια μέσα μαζικής ενημέρωσης που είτε είχαν μη επαρκή ενημέρωση είτε ηθελημένα δημιουργήσαν ένα κλίμα Πόλωσης πάνω σε ένα πολύ σοβαρό ζήτημα που έχει να κάνει με το μέλλον των παιδιών που είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση.

.

Το μέλλον χιλιάδων παιδιών τα οποία η δομή φρόντιζε να μην τους λείψει τίποτα καθώς από τις πρώτες εικόνες που βλέπουμε από τις δομές το περιβάλλον είναι πάρα πολύ καλό και υποδομές εξαιρετικές. Μπορούμε εύκολα λοιπόν να καταλάβουμε πόσα έξοδα μπορεί να έχει συντηρήσεις ένα τέτοιο εγχείρημα.

.


Covid-19 ΑΕΚ Αθήνα Αλέξης Τσίπρας Αστυνομία Αφροδίτη Λατινοπούλου Βιασμός Βλαντιμίρ Πούτιν Βολοντίμιρ Ζελένσκι Βουλευτικές Εκλογές 2023 Βόλος ΔΙΑΣ Δημήτρης Γιαννακόπουλος Ελλάδα Ελληνική Αστυνομία Εμπρησμός Επίθεση στην Ουκρανία Επιδοματα Ευρωπαϊκή Ένωση ΗΠΑ Θάνος πλεύρης Θεσσαλονίκη Θεόδωρος Βασιλακόπουλος Ιταλία Κίνα Κιβωτός του κόσμου Κιναλ Κυριάκος Μητσοτάκης Μάκης Τριανταφυλλόπουλος Μίλτος Τεντόγλου Ματίνα παγώνη ΝΑΤΟ Νίκος Ευαγγελάτος Νόβακ Τζόκοβιτς Ουκρανία Πάτρα Πατέρας Αντώνιος Ποδόσφαιρο Ρομά Ρωσία Ρωσια ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης Τέμπη Τουρκία

.

Από MacedoniaNET