Γιαννόπουλος «Αν κάποιος βρει κάτι κακό για το Χαμόγελο θα θέσω τέρμα στην ζωή μου!»

Μοιράσου το Άρθρο

Απαντήσεις έδωσε ο πρόεδρος του εθελοντικού οργανισμού, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στο ρεπορτάζ του ΒΗΜΑΤΟΣ σχετικά με τα χρήματα και την περιουσία του οργανισμού.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet1021
Πρέπει να ταφεί ο τ. Βασιλιάς των Ελλήνων Κωνσταντίνος με τιμές αρχηγού κράτους;

Should the late King of the Greeks Constantine be buried with the honors of a head of state?


.

Ο πρόεδρος του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μίλησε ανοικτά σε μεσημεριανή εκπομπή για τις κατηγορίες και τα ερωτηματικά που του απευθύνεται σε ρεπορτάζ εφημερίδα Το Βήμα.

.

Ο ίδιος υποστήριξε το έργο του οργανισμού λέγοντας ότι είναι καθαρό και παράλληλα κάνοντας αναφορά για το έργο που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια από την ίδρυσή του. Χαρακτηριστικό είναι η αντίδραση του Που ανέφερε ο ζωντανός στον αέρα ότι αν κάποιος πει κάτι κακό για το Χαμόγελο του Παιδιού θα θέσει τέρμα στη ζωή του.

.

Όλα αυτά και οι αναφορές της εφημερίδας στον οργανισμό το Χαμόγελο του Παιδιού έρχονται στη σκιά των κατηγοριών για έναν άλλο οργανισμό που τα τελευταία χρόνια παράγει πολύ μεγάλο έργο Αγάπης της κιβωτού του κόσμου.

.

.

Το επίσημο βίντεο με τις απαντήσεις του οργανισμού:

.

.

.


Covid-19 Αθήνα Αλέξης Τσίπρας Αστυνομία Αυστραλία Αφροδίτη Λατινοπούλου Βλαντιμίρ Πούτιν Βολοντίμιρ Ζελένσκι ΔΙΑΣ Δημήτρης Γιαννακόπουλος Ελλάδα Ελληνική Αστυνομία Επίθεση στην Ουκρανία Επιδοματα Ευρωπαϊκή Ένωση ΗΠΑ Ηλεκτρική Ενέργεια Θάνος πλεύρης Θεσσαλονίκη Θεόδωρος Βασιλακόπουλος Κίνα Καναδάς Κιβωτός του κόσμου Κιναλ Κυριάκος Μητσοτάκης Μάκης Τριανταφυλλόπουλος Μίλτος Τεντόγλου Ματίνα παγώνη ΝΑΤΟ Νίκος Ευαγγελάτος Νόβακ Τζόκοβιτς Ουκρανία Πάτρα Πατέρας Αντώνιος Ποδόσφαιρο Ρομά Ρωσία Ρωσια Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος Ταγίπ Ερντογάν Τουρκία Υγειονομικοί Φυσικό Αέριο ελλαδα πέραμα

.

Σχετικά άρθρα