Απαντήσεις έδωσε ο πρόεδρος του εθελοντικού οργανισμού, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στο ρεπορτάζ του ΒΗΜΑΤΟΣ σχετικά με τα χρήματα και την περιουσία του οργανισμού.
Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

.
Ο πρόεδρος του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μίλησε ανοικτά σε μεσημεριανή εκπομπή για τις κατηγορίες και τα ερωτηματικά που του απευθύνεται σε ρεπορτάζ εφημερίδα Το Βήμα.
.
Ο ίδιος υποστήριξε το έργο του οργανισμού λέγοντας ότι είναι καθαρό και παράλληλα κάνοντας αναφορά για το έργο που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια από την ίδρυσή του. Χαρακτηριστικό είναι η αντίδραση του Που ανέφερε ο ζωντανός στον αέρα ότι αν κάποιος πει κάτι κακό για το Χαμόγελο του Παιδιού θα θέσει τέρμα στη ζωή του.
.
Όλα αυτά και οι αναφορές της εφημερίδας στον οργανισμό το Χαμόγελο του Παιδιού έρχονται στη σκιά των κατηγοριών για έναν άλλο οργανισμό που τα τελευταία χρόνια παράγει πολύ μεγάλο έργο Αγάπης της κιβωτού του κόσμου.
.
.
Το επίσημο βίντεο με τις απαντήσεις του οργανισμού:
.
.
.
Covid-19 ΑΕΚ Αθήνα Αλέξης Τσίπρας Αστυνομία Αυστραλία Αφροδίτη Λατινοπούλου Βιασμός Βλαντιμίρ Πούτιν Βολοντίμιρ Ζελένσκι Βουλευτικές Εκλογές 2023 ΔΙΑΣ Δημήτρης Γιαννακόπουλος Ελλάδα Ελληνική Αστυνομία Επίθεση στην Ουκρανία Επιδοματα Ευρωπαϊκή Ένωση ΗΠΑ Θάνος πλεύρης Θεσσαλονίκη Θεόδωρος Βασιλακόπουλος Ιταλία Κίνα Καναδάς Κιβωτός του κόσμου Κιναλ Κυριάκος Μητσοτάκης Μάκης Τριανταφυλλόπουλος Μίλτος Τεντόγλου Ματίνα παγώνη ΝΑΤΟ Νίκος Ευαγγελάτος Νόβακ Τζόκοβιτς Ουκρανία Πάτρα Πατέρας Αντώνιος Ποδόσφαιρο Ρομά Ρωσία Ρωσια ΣΥΡΙΖΑ Τέμπη Τουρκία Υγειονομικοί
.