Μοιράσου το Άρθρο

Η εισαγγελία της Πάδοβας ζήτησε την ακύρωση των πιστοποιητικών γέννησης τριάντα παιδιων λογο οτι έχουν γονείς ιδιου φύλου.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

385
Τι Θέση θα έπαιρνε ένας Πατριωτικός σχηματισμός με ηγέτες Μαρινάκη & Γιαννακόπουλο;

Σε ανταπόκριση του ιταλικού πρακτορείου ειδήσεων Ansa, η εισαγγελία της Πάδοβας ζήτησε την ακύρωση των πιστοποιητικών γέννησης τριάντα παιδιών. Αυτο έγινε μολις ο δημος της πειοχης ανακάλυψε την ύπαρξη δυο γονέων του ίδιου φύλου.

Πρόκειται για τις επονομαζόμενες «Οικογένειες Ουράνιο τόξο», που έχουν βρεθεί στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης στην Ιταλία. Τα παιδιά, ππυ ακυρώθηκαν τα πιστοποιητικά τους είναι ηλικίας μέχρι και έξι ετών. Μεχρι σήμερα έφεραν τα επώνυμα και των δυο μελών του ζευγαριού.

Η Τζόρτζια Μελόνι μαζι με την εισαγγελία της Πάδοβας θεωρούν ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας τα παιδιά μπορούν να εγγράφονται στα μητρώα του δήμου μόνο από τον βιολογικό γονέα. Σαν επέκταση θα μπορούν να εχουν μονο το δικο του επώνυμο.

Ο Αρειος Πάγος της Ιταλίας έχει πατςινθεαη ατο θεμα λέγοντας ότι δεν υπάρχει νόμος που να προβλέπει κάτι διαφορετικό. Παρόλα αυτά μία υπόθεση είναι στα δικαστήρια και η εκδίκαση θα γίνει τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Από MacedoniaNET