Μοιράσου το Άρθρο

Ο Αρθούρ Λόιμπλ που το 2021 είχε φτάσει στο ναυάγιο του Τιτανικού με το υποβρύχιο Titan Μίλησε για την εμπειρία του, για τις τραγικές συνθήκες ασφάλειας που επικρατούσαν στο υποβρύχιο αν και το ταξίδι στοίχισε μια περιουσία .

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

267
Γλυπτά Του Παρθενώνα Οφείλει η Κυβέρνηση να τα φέρει πίσω;

Είμαστε ήδη στην τρίτη μέρα που αγνοείται το υποβρύχιο Titan, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την περασμένη Κυριακή καθώς κατευθυνόταν προς το ναυάγιο του Τιτανικού Σε προγραμματισμένο ταξίδι αναψυχής και εξερευνήσεις με πέντε επιβαίνοντες. Κάθε λεπτό πλέον που περνάει είναι πολύτιμο καθώς στενεύουν τα περιθώρια του αέρα ενώ ο διαθέσιμος χώρος είναι τρωικά μικρός.

Ο 60χρονος γερμανός εξερευνητής Αρθουρ Λόιμπλ , Μίλησε στο Sky news για την εμπειρία του καθώς είχε κλείσει τον Αύγουστο του 2021 εισιτήριο για να περιηγηθεί με το ίδιο υποβρύχιο στο ναυάγιο του Τιτανικού στον Ατλαντικό.

« Ήμουν απίστευτα τυχερός που επέζησα»

Όπως ανέφερες την Bild το κόστος ήταν 100.000 ευρώ. Τα προβλήματα που αντιμετώπισε από την αρχή ήταν πολλά .Το πρώτο υποβρύχιο που δοκίμασαν δεν λειτούργησε ενω πριν από την κατάδυση του δεύτερου υποβρυχίου, ο βραχίονας σταθεροποίησης, που χρησιμοποιείται για να παρέχει ισορροπία καθώς το σκάφος κατεβαίνει στα βάθη έφυγε από το σκάφος.

«Φανταστείτε έναν μεταλλικό σωλήνα, μήκους λίγων μέτρων με ένα φύλλο μετάλλου για ένα πάτωμα. Δεν μπορείς να σταθείς, δεν μπορείς να γονατίσεις. Όλοι κάθονται κοντά ή ο ένας πάνω στον άλλο.Δεν μπορείς αν είσαι κλειστοφοβικός. Χρειάζονται γερά νεύρα, δεν πρέπει να είναι κάποιος κλειστοφοβικός και πρέπει να μπορείς να κάτσεις σταυροπόδι για δέκα ώρες.Υπάρχει μόνο 2,5 μέτρα χώρος, δεν υπάρχει καρέκλα».

.

.

Πηγή

Από MacedoniaNET