Μοιράσου το Άρθρο

Ανοικτή πρόταση προς την Τουρκία που έχει κοινοποιηθεί ήδη από τους αμερικανούς να στείλει το πεδίο μάχης στην Ουκρανία τους ρωσικής κατασκευής αντιεροπορικούς πυραύλους S 400 .

.

Κάντε Subscribe

στο κανάλι μας στο YouTube

.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα της τελευταίας ώρας οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν προτείνει στην Τουρκία να στείλει σαν αεράμυνα στην Ουκρανία τα ρωσικά αντιεροπορικά πυραυλικά συστήματα S 400.

.

Φαίνεται οι Αμερικανοί να τάζουν στους Τούρκους ότι με αυτή την κίνηση θα ξανά Μπουν στο πρόγραμμα για τα F 35 .Θυμίζουμε ότι Ηνωμένες Πολιτείες βγαλει απο το πρόγραμμα αγοράς F35 την Τουρκία λόγω ότι είχαν αγοράσει από τους ρώσους το αντιεροπορικό σύστημα S 400.

.

«Η πρόταση να προμηθεύσει η Τουρκία την Ουκρανία με ρωσικά αντιαεροπορικά συστήματα S-400 θα έλεγχε επίσης τι είναι διατεθειμένος να δεχτεί ο κ. Πούτιν από το ΝΑΤΟ. Και πόσο διατεθειμένος είναι ένας σύμμαχος του ΝΑΤΟ, που τα τελευταία χρόνια φαινόταν συχνά να χτίζει γέφυρες προς τη Μόσχα, να επαναλάβει τη δέσμευσή του στη Συμμαχία και την υποστήριξη της Ουκρανίας»

Δημοσίευμα στους New York Times

.

Στην Τουρκία καίγονται να βρουν πολεμικό αεροσκάφος που θα μπορεί να αντιμετωπίσει στα ίσια τα ελληνικά Rafale.

.

.

https://youtu.be/wd9Tx-sKmls

Από MacedoniaNET