Μοιράσου το Άρθρο

Ενας 67χρονος κοσμηματοπώλης Θα έρθει αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη καθώς τον περασμένο Απρίλιο σκότωσε δύο λίστες που είχαν μπει στο κατάστημα του και είχαν δέσει την κόρη του.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

191
Τι Θέση θα έπαιρνε ένας Πατριωτικός σχηματισμός με ηγέτες Μαρινάκη & Γιαννακόπουλο;

Το συγκεκριμένο γεγονός έλαβε χώρα στην Ιταλία και ξανά έρχεται στο προσκήνιο καθώς βγήκε στο φως το βίντεο της νηστείας που αποτελεί ντοκουμέντο για την υπόθεση.

«Λυπάμαι που συνέβη κάτι τέτοιο, είναι πολύ άσχημο, αλλά ήταν ή εγώ ή αυτοί»

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες η ληστεία έγινε 28 Απριλίου. Η στιγμή που εισέβαλαν τρεις ληστές στο κατάστημα ήταν ο ίδιος μαζί με την κόρη του. Ο ένας απ’ αυτούς που κρατούσε ένα μαχαίρι και ο άλλος ένα πιστόλι που αργότερα αποδείχτηκε ότι ήταν ψεύτικο.

Με γρήγορες κινήσεις οι δράστες απείλησαν τον ιδιοκτήτη και την κόρη του ότι θα τους σκοτώσουν αν δεν τους δώσουν αυτά που ζητούσαν και αμέσως έδωσαν τα χέρια της κοπέλας.

«Με το δεξί μου χέρι άνοιξα τη βαλίτσα, με το αριστερό το συρτάρι όπου ήξερα ότι ήταν το όπλο μου και ταυτόχρονα βρεθήκαμε να σημαδεύουμε ο ένας τον άλλον. Έπρεπε να το κάνω… και μετά έφυγαν τρέχοντας»

Σύμφωνα με ότι αναφέρουν οι αρχές ο ιδιοκτήτης κ. Ρογκέρο, Καταδιωξε τους τρεις επίδοξους λίστες από τη στιγμή που έφυγαν από το κοσμηματοπωλείο με τα κλοπιμαία και τους πυροβόλησε.  «Ειχε σκοπό να προκαλέσει το θάνατό τους, υπερβαίνοντας έτσι εκούσια τα όρια της νόμιμης άμυνας».

Από έγκυρες πηγές αναφέρεται ότι έριξε τουλάχιστον πέντε πυροβολισμούς εναντίον των ληστών με αποτέλεσμα δύο από αυτούς να τραυματιστεί θανάσιμα .

Πηγή

Από MacedoniaNET