Μοιράσου το Άρθρο

Το Ανώτατο Λαϊκό Δικαστήριο της χώρας έκρινε ενόχους τρεις άνδρες που απήγαγαν και βίαζαν ανήλικες κοπέλες μέσω διαδύκτιο με την κατηγορία του βιασμού ανηλίκων.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

338
Τι Θέση θα έπαιρνε ένας Πατριωτικός σχηματισμός με ηγέτες Μαρινάκη & Γιαννακόπουλο;

Όπως αναφέρει η δικογραφία οι τρεις ένοχοι προσέγγιζαν ανήλικα κορίτσια μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, μετά έκλειναν ραντεβού και τελικά τα απήγαγαν με στόχο παράνομες πράξεις. Ξεχωριστά, η πρώτη περίπτωση αφορά έναν επιχειρηματία στην επαρχία Χουμπέι ο οποίος καταδικάστηκε για τον βιασμό επτά κοριτσιών, ηλικία 6 έως 14 ετών, από τον Ιανουάριο του 2017 μέχρι τον Αύγουστο του 2019. Τέσσερα εξ αυτών βιάστηκαν κατ’ επανάληψη, ενώ δύο έφηβες έμειναν έγκυες και απέβαλαν.

Ο δεύτερος κρίθηκε ένοχος για τον βιασμό συνολικά πέντε κοριτσιών τα τρεις ηλικίας μικρότερης των 14 ετών και για παρενόχληση άλλων 14 ανηλίκων. Η δράση του ήταν από τα τέλη του 2017 μέχρι τον Ιανουάριο του 2019 στην επαρχία Σαντόνγκ. Σύμφωνα με τη δικογραφία, κατάφερνε να πείσει τα θύματα να του στείλουν άσεμνες φωτογραφίες και στη συνέχεια τα εκβίαζε ότι θα τις δημοσιοποιούσε εάν δεν πήγαιναν μαζί του.

Ο τρίτος ένοχος ειναι κάτοικος της Χενάν, ο οποίος εδρασε από τον Οκτώβριο του 2017 μέχρι τον Αύγουστο του 2018. Επίσης έβρισκε τα θύματά του μέσω εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων, στην συνέχεια αποσπούσε άσεμνες φωτογραφίες τους και τα εκβίαζε για να τα εκμεταλλευτεί σεξουαλικά. Σύμφωνα με τη δικογραφία, βιντεοσκοπούσε τους βιασμούς.

Το Ανώτατο Λαϊκό Δικαστήριο της Κίνας ανάφερε ότι η εκτέλεση των τριών βιαστών δείχνει την αποφασιστικότητα των αρχών για την προστασία των ανηλίκων.Επίσης έβγαλε ανακοίνωση σχετικά με το ότι οι γονείς θα πρέπει να επιβλέπουν την δράση των παιδιών τους μέσω εφαρμογών του διαδικτύου

πηγή

Από MacedoniaNET