Εύα Καϊλή: Συνελήφθη για υπόθεση διαφθοράς στις Βρυξέλλες

Μοιράσου το Άρθρο

ΟΙ Βελγικές, Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη και κράτηση της Ευρωβουλευτής Εύας Καϊλή για σκάνδαλο διαφθοράς από αξιωματούχους του Κατάρ.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet1021
Πρέπει να ταφεί ο τ. Βασιλιάς των Ελλήνων Κωνσταντίνος με τιμές αρχηγού κράτους;

Should the late King of the Greeks Constantine be buried with the honors of a head of state?


Η βελγική ομοσπονδιακή αστυνομία ερευνά την ευρωβουλευτή για ανάμειξη της στην υπόθεση του Σκανδάλου διαφθοράς του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου από την αραβική χώρα του Κατάρ

.


.

Αξιοποίησε τώρα το ακίνητο σου

Fb: Flatmate, email: flatmate.gr@gmail.com


.

.

Η είδηση έχει κάνει το γύρο του κόσμου, καθώς έχει μεταδοθεί από τα μεγαλύτερα δίκτυα μέσω κοινωνικών δικτύων και τηλεοπτικών σταθμών. Πριν δύο εβδομάδες η Ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή είχε αναφέρει για την χώρα του Κατάρ: «πρωτοπόρο στα εργασιακά δικαιώματα», επικαλούμενη και τον Διεθνή Οργανισμό Εργασίας (ILO).

.

.

.

«Η βελγική αστυνομία συνέλαβε την Ελληνίδα σοσιαλίστρια ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή, μία από τις αντιπροέδρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στις Βρυξέλλες το βράδυ της Παρασκευής, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο πηγή προσκείμενη στην υπόθεση.

Η σύλληψη, σε σχέση με μια έρευνα για διαφθορά που εμπλέκει την διοργανώτρια χώρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Κατάρ, έπεται της σύλληψης άλλων τεσσάρων υπόπτων νωρίτερα σήμερα».

γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων

.

.

 Το Κατάρ φαίνεται ότι δοκίμασε αναμικτης Ευρωπαϊκές υποθέσεις χρηματίζονται σας αξιωματούχους. Για αυτό το λόγο οι έρευνες στο Βέλγιο συνεχίζονται με την βελγική αστυνομία να έχει ήδη ερευνήσει 16 σπίτια με 4 προσαγωγές.

Οι βελγικές αρχές έχουν στα χέρια τους στοιχεία που επιβεβαιώνουν την ανάμειξη του Κατάρ. Το μόνο που μένει είναι να φανεί ποιοι ευρωπαϊκοί αξιωματούχοι εμπλέκονται στη συγκεκριμένη υπόθεση.

.

Υπενθυμίζεται ότι η χώρα έχει κατηγορηθεί για παραβιάσεις ανθρώπινων και εργασιακών δικαιωμάτων.

.

.

Ύστερα από τις συγκεκριμένες εξελίξεις ο πρόεδρος ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης έθεσε την ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή εκτός κόμματος.

.

«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την έρευνα των βελγικών αρχών για διαφθορά Ευρωπαίων αξιωματούχων, η Ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή τίθεται εκτός ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής με απόφαση του Προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη».

.

Παράλληλα διεγράφη και από την ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών (S&D), οι οποίοι με ανακοίνωση τους δήλωσαν ότι απόφαση λόγω των συνεχόμενων ερευνών ισχύει άμεσα.

.

.

.

Σχετικά άρθρα