Μοιράσου το Άρθρο

ΟΙ Βελγικές, Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη και κράτηση της Ευρωβουλευτής Εύας Καϊλή για σκάνδαλο διαφθοράς από αξιωματούχους του Κατάρ.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet2125
Πρόθεση Ψήφου

Η δημοσκόπηση έληξε!


Η βελγική ομοσπονδιακή αστυνομία ερευνά την ευρωβουλευτή για ανάμειξη της στην υπόθεση του Σκανδάλου διαφθοράς του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου από την αραβική χώρα του Κατάρ

.


.

Αξιοποίησε τώρα το ακίνητο σου

Fb: Flatmate, email: flatmate.gr@gmail.com


.

.

Η είδηση έχει κάνει το γύρο του κόσμου, καθώς έχει μεταδοθεί από τα μεγαλύτερα δίκτυα μέσω κοινωνικών δικτύων και τηλεοπτικών σταθμών. Πριν δύο εβδομάδες η Ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή είχε αναφέρει για την χώρα του Κατάρ: «πρωτοπόρο στα εργασιακά δικαιώματα», επικαλούμενη και τον Διεθνή Οργανισμό Εργασίας (ILO).

.

.

.

«Η βελγική αστυνομία συνέλαβε την Ελληνίδα σοσιαλίστρια ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή, μία από τις αντιπροέδρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στις Βρυξέλλες το βράδυ της Παρασκευής, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο πηγή προσκείμενη στην υπόθεση.

Η σύλληψη, σε σχέση με μια έρευνα για διαφθορά που εμπλέκει την διοργανώτρια χώρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Κατάρ, έπεται της σύλληψης άλλων τεσσάρων υπόπτων νωρίτερα σήμερα».

γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων

.

.

 Το Κατάρ φαίνεται ότι δοκίμασε αναμικτης Ευρωπαϊκές υποθέσεις χρηματίζονται σας αξιωματούχους. Για αυτό το λόγο οι έρευνες στο Βέλγιο συνεχίζονται με την βελγική αστυνομία να έχει ήδη ερευνήσει 16 σπίτια με 4 προσαγωγές.

Οι βελγικές αρχές έχουν στα χέρια τους στοιχεία που επιβεβαιώνουν την ανάμειξη του Κατάρ. Το μόνο που μένει είναι να φανεί ποιοι ευρωπαϊκοί αξιωματούχοι εμπλέκονται στη συγκεκριμένη υπόθεση.

.

Υπενθυμίζεται ότι η χώρα έχει κατηγορηθεί για παραβιάσεις ανθρώπινων και εργασιακών δικαιωμάτων.

.

.

Ύστερα από τις συγκεκριμένες εξελίξεις ο πρόεδρος ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης έθεσε την ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή εκτός κόμματος.

.

«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την έρευνα των βελγικών αρχών για διαφθορά Ευρωπαίων αξιωματούχων, η Ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή τίθεται εκτός ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής με απόφαση του Προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη».

.

Παράλληλα διεγράφη και από την ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών (S&D), οι οποίοι με ανακοίνωση τους δήλωσαν ότι απόφαση λόγω των συνεχόμενων ερευνών ισχύει άμεσα.

.

.

.

Από MacedoniaNET