Μοιράσου το Άρθρο

Θέση πήρε με δηλώσεις της η αδερφή της η Εύα Καϊλή στις Μανταλένα αδυνατώντας να πιστέψει τις κατηγορίες εις βάρος της αδερφής της λόγω του ήθους και το χαρακτήρα της που τόσα χρόνια γνωρίζει.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet2125
Πρόθεση Ψήφου

Η δημοσκόπηση έληξε!


Με δελτίο τύπου που απέστειλε δια του πληρεξούσιου δικηγόρου της, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, η αδερφή της Ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή, Μανταλένα Καϊλή, ξεκαθάρισε ότι δεν πιστεύει καμία από τις κατηγορίες που αποδίδονται στην αδερφή της και τόνισε το πόσο δύσκολα περνάει αυτή τη στιγμή η οικογένειά της.

.

Η ανακοίνωση:

.

Κατανοώντας και σεβόμενη το δικαιολογημένο ενδιαφέρον της κοινής γνώμης να πληροφορηθεί τα όσα συμβαίνουν με την αδελφή μου, δημοσιοποιώ όσα γνωρίζω μέχρι στιγμής.

Ζούμε ως οικογένεια μια πρωτόγνωρη και οδυνηρή κατάσταση διαβάζοντας από τα μέσα ενημέρωσης τις κατηγορίες, που αποδίδονται στην αδελφή μου.

Επί των κατηγοριών αυτών δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση ακόμα από τους δικηγόρους, που χειρίζονται την υπόθεση στις Βρυξέλλες.

Γνωρίζοντας το ήθος και την προσωπικότητα της αδελφής μου αδυνατώ να πιστέψω ότι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι κατηγορίες και οι προθέσεις που τις αποδίδονται.

Οποιαδήποτε νεότερη πληροφόρηση υπάρξει για την αδελφή μου, άμεσα θα ενημερώσω, σεβόμενη την διαχρονική εμπιστοσύνη, την υποστήριξη των συμπολιτών μας στο πρόσωπο της και αντιλαμβανόμενη πόσο δυσαρεστημένοι θα νοιώθουν τώρα.

Η Δικαιοσύνη θα κρίνει και θα σεβαστούμε απόλυτα την απόφαση της».

Από MacedoniaNET