Μοιράσου το Άρθρο

Η ελληνική συμμετοχή φέτος στην eurovision δεν τα πήγε τόσο καλά Μιας και έμεινε εκτός τελικού αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν στοίχισε πολλά λεφτά στον Έλληνα φορολογούμενο.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

721
Πρόθεση Ψήφου Ιούνιος 2023

Το Ελληνικό τραγούδι αποκλείστηκε στο δεύτερο ημιτελικό με τον Βίκτωρα Βερνίκο να εχει μια καλη σκηνική παρουσία όμως δεν έπεισε τους θεατές του ημιτελικού.

flatmate.gr@gmail.com

Η ΕΡΤ σήμερα εξεδωσε και σχετική ανακοίνωση για την πορεια και τον αποκλεισμό μας από τον τελικό.

.

.

Μάλιστα η ΕΡΤ εξέδωσε ανακοίνωση για τον αποκλεισμό, με αναφορά στην πρόσφατη απάντηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά τον αποκλεισμό των Μιλγουόκι Μπακς από τον πρώτο γύρο των play off του NBA.

Όπως ήταν φυσικό σήμερα όλες οι εκπομπές ασχολήθηκαν με την Ελληνική αποστολή και την πορεία της στη Eurovision. Σύμφωνα λοιπον με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», το ποσό που ξόδεψε η ΕΡΤ για την ελληνική συμμετοχή φέρνει.. Ζαλάδα!

Ούτε λίγο ούτε πολύ σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ το σταθμό και της εκπομπής ο αρχικός προϋπολογισμός για τη Eurovision του 2023 ήταν… €227.365

Και αν αυτό σας φαίνεται πολύ σκεφτείτε ότι ήταν ο αρχικός προϋπολογισμός και όχι το τελικό ποσό που Μας στοίχισε. Παμε να δουμε λοιπον.

Το παράβολο της συμμετοχής μαςπου πληρωσε η ΕΡΤ κόστισε €184.014. Πόσο που πληρώνει κάθε συμμετέχων είτε τελικά ανέβει στη σκηνή είτε όχι. Δηλαδή ακομα και σε αναβολή τα λεφτα… Πέταξαν (κυριολεκτικά)

Η ΕΡΤ Λοιπόν πλήρωσε και το ποσό των €130.111 στη δισκογραφική εταιρεία του Βικτωρα Βερνίκου για να προωθηθεί το τραγούδι.

Παμε τωρα στις αμοιβες των δύο παρουσιαστριών, της Μαρίας Κοζάκου και της Τζένης Μελιτά,οι οποιες εφτασαν τα €14.292. 

Η αμοιβή της 10μελής επιτροπή που πήγε στο Λίβερπουλ και ήταν υπάλληλοι της ΕΡΤ, σύμφωνα με την Διαύγεια εφτασε τα €31.174.

Ετσι με βάση το ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1 η Eurovision φέτος μαςστοίχισε λίγο πάνω από €500.000!

Από MacedoniaNET