Μοιράσου το Άρθρο

Τον τέως καθηγητή του Nogova Institute of Technology (NIT) της Ιαπωνίας, Γιώργο Ζουγανέλη είχαν καλεσμένο στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 “Πρωινοι Τύποι”.

.

Στηριξε το MacedoniaNET  Instagram και YouTube.

.

Από την αρχή φάνηκε ότι θα υπήρχε μεγάλη ένταση στην συζήτησή μιας και ο καθηγητής ζήτησε να γραφτεί αναλυτικά από κάτω από την εικόνα του ο τίτλος του . Οι παρουσιαστές αντέδρασαν, Με τον καθηγητή να μην το αφήνει έτσι και με τη σειρά του να αποχωρεί από τη συζήτηση.

«Καταρχάς σας έχω δώσει έναν τίτλο για να τον βάλετε για να ξέρει ο κόσμος ποιος είμαι»

.

Μετά από λίγα λεπτά όμως ο καθηγητής συνδέθηκε για δεύτερη φορά στο πάνελ ξανά και ξεκίνησε η συζήτηση που κάνεις δεν θα προμήνυε τι θα ακολουθήσει.

.

Ο κ. Ζουγανέλης υποστήριξε πως τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή, είναι πειραματικά και δεν έχει αποδειχθεί η αποτελεσματικότητα τους, έκανε λόγο μάλιστα για το ADE που δεν μιλάει κανείς ( είναι δείκτης που δειχνει όταν κάποια αντισώματα απο κάποιο φάρμακο ενισχύουν την δράση ενός ιού αντί να τον καταπολεμούν ) και προέτρεψε τους ανεμβολίαστους να μην κάνουν το εμβόλιο.

.


«παλεύουμε με έναν ιό, με την μετάλλαξη Δέλτα. Υπάρχουν εμβόλια που έχει αποδειχθεί η αποτελεσματικότητα τους εναντίον της παραλλαγής. Το μήνυμα, λοιπόν, προς όλους είναι να εμβολιαστούμε και να προστατευθούμε».

Του απάντησε η κ. Γεωργία Γκιούλα, αναπληρώτρια καθηγήτρια Ιατρικής Μικροβιολογίας ΑΠΘ


Μετα από έντονη λογομαχία ο Δρ. Γιώργος Ζουγανέλης έκανε λόγο για στημένη συζήτηση, Επιμένοντας από την πλευρά του ότι είναι κάθετα αντίθετος στα εμβόλια με τεχνολογία mRNA , ενώ στη συνέχεια έφτασε στο σημείο να αποκαλέσει “ψεύτη” τον κ. Τριανταφυλλίδη.
Τέλος λίγο πριν κλείσει η συζήτηση αναφέρθηκε και είπε προς τους δημοσιογράφους «Ποιοι είσαστε; Συνέχεια ψέματα λέτε»,

.

Δείτε την συζήτηση από το 8:40

Από MacedoniaNET

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *