Μοιράσου το Άρθρο

Σε αποκαλύψεις προέβη η δικηγόρος του Γιώργου Πηλίδη, Ειρήνη Μαρούπα, σχετικά με την απόφαση της ποινής του διετούς αποκλεισμού που επεβλήθη στον Γιωρίκα Πηλίδη από την Ομοσπονδία Πάλης.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet


Η δικηγόρος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και μίλησε για την απόφαση της Ομοσπονδίας για τον αθλητή ελεύθερης Πάλης που ήρθε μετά την εμπλοκή του σε επεισόδια κατά τη διάρκεια αγώνα στο βόρεια Ελλάδα.

.

«Καταρχάς πρέπει να ακούσετε την αλήθεια. Ο λόγος τιμωρίας του Γιωρίκα ήταν γιατί το παιδί τόλμησε να βγει να πει την αλήθεια για όσα συμβαίνουν στον χώρο της πάλης, και χωρίς να έχει επεκταθεί ακόμη στα σεξουαλικά σκάνδαλα. Μετά τις αποκαλύψεις του Γιωρίκα όταν βγήκε από το survivor, δέχθηκε στην προ- ολυμπιακή του προετοιμασία, εκφοβισμό και απειλές από τον κ. Θάνο, κι την σωτήρια παρέμβαση του κ. Καπράλου, ξεκίνησε ένα τσουνάμι αποκαλύψεων σχετικά με σεξουαλικά σκάνδαλα στον χώρο της πάλης»

.

«Μετά από αποκαλύψεις για τέτοια σκάνδαλα, ξεκίνησε μία έρευνα η οποία ξαφνικά εξαφανίστηκε. Ενώ ως δικηγόρος του κοριτσιού και του αγοριού που κατήγγειλαν την μαστροπεία, ενδιαφέρομαι και ζητάω από την ολυμπιακή επιτροπή να μου πει τι γίνεται με τις καταθέσεις γι΄ αυτή την υπόθεση, ακόμα περιμένω απάντηση».

.

«Παραπέμφθηκαν 80 αθλητές για να δικαστούν και πάνω από 60 ήταν αυτοί που καταδικάστηκαν. Ο κ. Λεωνάκης τον οποίο πρώτη φορά είδαν οι αθλητές στο Κιλκίς και τους ήταν άγνωστος, δεν διοικεί αυτός την Ομοσπονδία. Και ο ίδιος μαζί με τον κ. Μπατσακίδη είπε, παραδέχθηκε ότι την Ομοσπονδία την διοικεί ο κ. Θάνος, τίποτα από αυτά δεν συνέβη.

.

Είναι ντροπή να καταστρέφουν τον Γιώργο Πηλίδη για να μην αποκαλυφθούν οι βρωμιές τους… Υπήρχε μέλος του Δ.Σ με την σύζυγό του που απειλούσε τον Γιωρίκα, ότι θα τον καταστρέψουν και ότι θα τον αφήσουν εκτός πάλης από το πρωί εκείνης της ημέρας στο Κιλκίς και η γυναίκα του τον χαστούκισε. Έτσι έφτασε στο σημείο ο Πηλίδης να πει τις δύο βρισιές που έδειξε το βίντεο».

.

Σας θυμίζουμε την λάσπη και τον πόλεμο που είχε δεχτεί πριν λίγους μήνες ο Γιωρίκας Πηλίδης.

.

https://youtu.be/gxMNH5bv1aY

.

.

Από MacedoniaNET