Μοιράσου το Άρθρο

Νεαροί αθλητές Προσπάθησαν να γεμίσουν με πλαστά Χαρτονομίσματα την πόλη του Βόλου που είχαν προμηθευτεί από Σενεγαλέζους κανοντας διακοπές.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

18
Γλυπτά Του Παρθενώνα Οφείλει η Κυβέρνηση να τα φέρει πίσω;

Όπως αναφερει το gegonota.news, Δύο άνεργοι νεαρή αθλητές ηλικίας 21 και 22 ετών αντίστοιχα, Πήγαν εν γνώση τους διακοπές Στον Βόλο έχοντας μαζί τους πλαστά χαρτονομίσματα. Οι ίδιοι ανέφεραν ότι αγόρασαν τα πλαστά χαρτονομίσματα από Σενεγαλέζους.

.

Συγκλονισμένη δηλώνουν οι γονείς τους από την Αθήνα που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι τα παιδιά τους προέβησαν σε αυτή την πράξη . Τα παιδιά κρατούνται από την Κυριακή το βράδυ και θα δικαστούν σήμερα Τετάρτη 10 Μαΐου. Έχουν ήδη παραδεχτεί ότι έχουν κάνει 15 συναλλαγές και τρία θύματα τους έχουν καταθέσει is βάρος τους.

.

Τα παιδιά δηλώσουν στον εισαγγελέα πως τα οικονομικά προβλήματα που έχουν τους οδήγησαν στην απόφαση να αγοράσουν πλαστά χαρτονομίσματα . Η αστυνομία κατέσχεσε τα χρήματα που είχαν λάβει ως ρέστα από τα θύματα τους.

.

Το ποσό των πλαστών χαρτονομισμάτων που είχαν πάνω τους συνολικά ήταν 1550 € ενώ ανάφεραν οι πληροφορίες ότι αγόρασαν κάθε πλαστό 50 € στην αξία των 14 € .Οι νεαροί κατέθεσαν ότι όλο το εγχείρημα ήταν λάθος και ήταν μία παρόρμηση την οποία ήδη έχουν μετανιώσει κρατούνται μέχρι και σήμερα Τετάρτη όπου θα δικαστούν .

.

Από MacedoniaNET