Μοιράσου το Άρθρο

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στις πρώτες συλλήψεις σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου καραϊβάζ που έγινε πριν δύο χρόνια.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

230
Γλυπτά Του Παρθενώνα Οφείλει η Κυβέρνηση να τα φέρει πίσω;

Με ανάρτηση του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος με στα social media, εκανε γνωστη την εξελιξη στην υπόθεση που έμοιαζε τόσο καιρό κολλημένη.

.

.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συλληφθέντες είναι Για δύο αδέρφια ηλικίας 40 και 48 ετών που εμπλέκονται στην υποστηρικτική ομάδα της δολοφονίας. Είναι άτομα γνωστά στην αστυνομία με παρελθόν στον χώρο του υπόκοσμου.

.

Η ανάρτηση του Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου:

.

«Είχαμε πει, από την πρώτη στιγμή, ότι θα κάνουμε τα πάντα για να εξιχνιαστεί η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Όσος χρόνος και αν χρειαστεί να περάσει. Πριν από λίγο η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε δύο πρόσωπα -για τα οποία εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης- που εμπλέκονται στη δολοφονία του αδικοχαμένου δημοσιογράφου.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. επιταχύνθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα και είχαν αποτέλεσμα, που οδηγεί στην εξιχνίαση άλλης μίας δολοφονίας. Όσοι χρησιμοποίησαν αυτή την τραγική υπόθεση, για να συκοφαντήσουν το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την Κυβέρνηση συνολικά και την Ελληνική Αστυνομία, οφείλουν μία συγγνώμη.

Συνεχίζουμε όλα όσα πρέπει για την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης. Τον λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη».

.

.

Από MacedoniaNET