Μοιράσου το Άρθρο

.

Σοκ στην κοινή γνώμη της μεταμόρφωσης καθώς 58χρονος φέρεται να φωτογράφιζε κρυφά ανήλικα κορίτσια στο κολυμβητήριο της περιοχής.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

269
Γλυπτά Του Παρθενώνα Οφείλει η Κυβέρνηση να τα φέρει πίσω;

Συνολικά τρεις φωτογραφικές μηχανές και δύο βιντεοκάμερες με σκοπό να καταγράφει ανήλικες αθλήτριες μέσα στο κολυμβητήριο στην περιοχή της μεταμόρφωσης είχε ο 58χρονος που συνελήφθη από τις αρχες.

.

.

.

.

Ο φερόμενος ως δράστης είχε φτιάξει ένα χαρτόνι το οποίο το είχε προσαρμόσει με τέτοιο σκοπό ώστε να κρύβεται και να μη φαίνονται οι παράνομες κινήσεις του. Κατ’ αυτό τον τρόπο δε γινόταν αντιληπτός από τον κόσμο και τις αθλήτριες που υπήρχαν την εκάστοτε στιγμή στο κολυμβητήριο.

.

«Μου αρέσει ο αθλητισμός, είμαι λάτρης της κολύμβησης και γι’ αυτό βγάζω φωτογραφίες»

.

Οι αστυνομικοί υστερα από έρευνα που διέταξε ο εισαγγελέας λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, έκαναν έφοδο στο σπίτι του που βρίσκεται στην περιοχή του ζωγράφου στην Αθήνα βρίσκοντας Οπτικό ακουστικό υλικό σε ψηφιακούς δίσκους αλλά και μέσα στις φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες που χρησιμοποιούσε.

.

flatmate.gr@gmail.com

.

Η δίωξη συνολικά κατέσχεσε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή 17 κάρτες μνήμης 24 αναλογικές βιντεοκασέτες , Ένα κινητό τηλέφωνο και άλλα ψηφιακά μέσα καταγραφής.

.

 «Εκτός των άλλων οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες με τα παιδιά να βρίσκονται έξω από την πισίνα και όχι την ώρα που κολυμπούν»

.

Αυτή τη στιγμή η αστυνομία ερευνά ή το ενδεχόμενο ο άντρας να είχε πράξει το ίδιο και σε άλλα κολυμβητήρια η κοινόχρηστους χώρους σε άλλες περιοχές . Στην περίπτωση που διαπιστωθεί ότι υπάρχει συμπληρωματικό υλικό θα σταλθεί αμέσως τον αρμόδιο εισαγγελέα.

.

Από MacedoniaNET