Μοιράσου το Άρθρο

Ο αγαπημένος μας ηθοποιός ανακοίνωσε μέσα από τη σελίδα του στα social την ακύρωση της παράστασης που πρωταγωνιστή «ΝΙΖΙΝΣΚΙ – Η Προφητεία της Φωτιάς». Ανέβασε ένα story στο ίνσταγκραμ με το οποίο κάνει γνωστό λόγο ενός πρόβληματος ιατρικής φύσης εδώ και κάποιες ώρες επιδείνωσε την κατάσταση της υγείας του και δεν θα μπορεί να πραγματοποιήσει την παράσταση.

.

Κάντε Subscribe

στο κανάλι μας στο YouTube

.

.

Ο ίδιος ξεκαθαρίζει και διευκρινίζει πως δεν νοσεί από κορονοϊό καθώς όπως λέει υποβλήθηκε σε τεστ . Παράλληλα μας δίνει ένα μήνυμα αισιοδοξίας ότι θα βάλει τα δυνατά του ώστε να γίνει γρήγορα καλά και να γίνουμε όλοι «μία αγκαλιά».

.

Ένα πρόβλημα ιατρικής φύσης, που με ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες, δυστυχώς από χθες επιδείνωσε την κατάσταση της υγείας μου, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η διεξαγωγή της αποψινής performance “ΝΙΖΙΝΣΚΙ” στο θέατρο Tempus Verum.

Παρά την ολοκλήρωση και των τριών δόσεων του εμβολίου, έχω υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις που αποκλείουν το ενδεχόμενο μόλυνσης από την Covid-19.

Σε περίπτωση που είχατε προμηθευτεί εισιτήρια για την αποψινή παράσταση, παρακαλώ πολύ να επικοινωνήσετε είτε με το θέατρο είτε με την Viva για να σας εξηπηρετήσουν.

Ζητώ μέσα από την καρδιά μου συγγνώμη για την αναστάτωση και ελπίζω στην κατανόησή σας.

Θα βάλω τα δυνατά μου να γίνω γρήγορα καλά και να μπορέσουμε πάλι να γίνουμε μία αγκαλιά. Αντίνοος»

Από MacedoniaNET

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *