Μοιράσου το Άρθρο

Σε αναστολή δρομολογίου της προχωράει η εταιρεία Aegean Speed Lines και επικαλείται για την απόφασή της την πανδημία, το ντόμινο ανατιμήσεων στο πετρέλαιο αλλά και και την ύπαρξη πολλαπλών δρομολογίων.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet


Η Aegean Speed Lines αναστέλλει το δρομολόγιο Πειραιάς – Σέριφος – Σίφνος – Μύλος με το ταχύπλοο Speedrunner III. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕΜΠΕ, η εταιρεία έχει ήδη προχωρήσει στην πώληση του ταχύπλου.


 
Η ανακοίνωσή της η εταιρείας αναλυτικά
 
«Από το 2005 και με συνεχή παρουσία 17 ετών στην Ελληνική Ακτοπλοΐα, η πανδημία covid/19 και η εκτόξευση των τιμών πετρελαίου οδήγησαν την διοίκηση της Aegean Speed Lines στην αναστολή δρομολόγησης ταχυπλόων σκαφών στην ακτοπλοΐα και ειδικότερα στις Δυτικές Κυκλάδες.


 
»Σημαντικό ρόλο σε αυτή μας την απόφαση την δεδομένη χρονική στιγμή έπαιξε η κατανομή του μεταφορικού έργου όπως αυτή διαμορφώθηκε κατά το 2021 καθώς και η ύπαρξη πολλαπλών δρομολογίων για την τρέχουσα περίοδο, σε βαθμό πολλαπλάσιο των πραγματικών αναγκών της συγκεκριμένης γραμμής.
 
»Η Aegean Speed Lines θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους την στήριξαν σε αυτή την μακρόχρονη πορεία, τόσο τους φίλους επιβάτες και ακόμα περισσότερο τα πληρώματα μας για την κατάθεση ψυχής και την αυταπάρνηση τους στις κοινές μας προσπάθειες. Ο Όμιλος Ευγενίδη προτίθεται να συνεχίσει την παρουσία του στην ακτοπλοΐα, πάντα αφουγκραζόμενος τις ανάγκες και παρακολουθώντας τις συνθήκες που θα επικρατήσουν στο ακτοπλοϊκό τοπίο».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Από MacedoniaNET