Μοιράσου το Άρθρο

Ο Αχιλλέας Μπέος καθάρισε για την πόλη του δίνοντας εισιτήρια σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό με τους φιλοξενούμενους φιλάθλους να συνδυάζουν το θέαμα της ομάδας τους αλλά και να γεμίζουν τα μαγαζιά της πόλης!


2125
Πρόθεση Ψήφου

Η δημοσκόπηση έληξε!Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet


Ο Δήμαρχος του Βόλου χρησιμοποίησε την ομάδα του βόλου πολύ έξυπνα φέρνοντας κόσμο στην περιοχή κάνοντας τα μαγαζιά να έχουν αρκετές φορές έως και δέκα παρέες αναμονή! Χαρακτηριστικό ήταν ότι τα σαββατοκύριακα που παίζαν οι ομάδες της Αθήνας δεν υπήρχε δωμάτιο ελεύθερο στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου!

.

.

.

Ο δήμαρχος του Βόλου Αχιλλέας Μπέος προσκάλεσε τους φιλάθλους του παναθηναϊκού της Αεκ και του ολυμπιακού, Να περάσουν ένα όμορφο διήμερο στην πόλη. Οι ομάδες κυριολεκτικά ξεπούλησαν τα εκτός έδρας εισιτήρια, Με αποτέλεσμα να έρθουν στην πόλη πάνω από 35.000 επισκέπτες συνολικά και για τους τρεις αγώνες.

.

.

Τρία σαββατοκύριακα γεμάτα γκολ από τους φιλοξενούμενους αλλά και γεμάτες τσέπες μιας και τα έσοδα που έχουν υπολογιστεί αγγίζουν το 1 εκατομμύριο € !! Κάνοντας σαν τελικό αποτέλεσμα τους οπαδούς του φιλοξενούμενων ομάδων χαρούμενους, Τους καταστηματάρχες αλλά και τους ξενοδόχους της περιοχής με γεμάτες τσέπες και τον Μπέο να φαίνεται ότι ξέρει πολύ καλά τι κάνει!

.

.

Από MacedoniaNET