Μοιράσου το Άρθρο

Όπως ανέφεραν οι Αρχές μέχρι στιγμής υπάρχουν 8 νεκροί και οι τραυματίες φτάνουν τους 300. Όλα έγιναν στο γνωστό festival Astroworld στο Texas. Ολα πήγαιναν κανονικά και κάποια στιγμή το πλήθος άρχισε να τρέχει πανικόβλητο.

Τα χειρότερα του περιστατικού άρχισαν γύρω στις 21:15 ., όταν το πλήθος των περίπου 50.000 θεατών άρχισε να κινείται προς το μπροστινό μέρος της σκηνής μαζικά.

«Το πλήθος άρχισε να συμπιέζεται προς το μπροστινό μέρος της σκηνής και αυτό προκάλεσε κάποιο πανικό και άρχισε να προκαλεί κάποιους τραυματισμούς. Οι άνθρωποι άρχισαν να πέφτουν έξω, να χάσουν τις αισθήσεις τους και αυτό δημιούργησε πρόσθετο πανικό».

Samuel Peña – Αρχηγός Πυροσβεστικής

Ακολούθησε το MacedoniaNET στο Instagram και Facebook.

Σύμφωνα με τον αρχηγό της Πυροσβεστικής, 8 άνθρωποι δηλώθηκαν νεκροί από τους 17 που μεταφερθηκαν σε τοπικά νοσοκομεία, 300 άτομα νοσηλεύτηκαν για μικροτραυματισμούς, όπως κοψίματα και μώλωπες.

«Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να μην κάνει κανείς εικασίες»

Troy Finner  – Αρχηγός Αστυνομίας Houston

«Ξαφνικά είχαμε αρκετούς ανθρώπους κάτω στο έδαφος, που βίωναν κάποιο είδος καρδιακής ανακοπής ή κάποιου τύπου ιατρικό επεισόδιο, έτσι αρχίσαμε αμέσως να κάνουμε CPR και να μετακινούμε κόσμο αμέσως, και τότε ήταν που πήγα και συναντήθηκα με τους διοργανωτές και το Live Nation και συμφώνησαν να τελειώσουν νωρίς προς το συμφέρον της δημόσιας ασφάλειας».

Larry Satterwhite – βοηθός διοικητή αστυνομίας Houston

Από MacedoniaNET

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *