Μοιράσου το Άρθρο

Είδηση της τελευταίας στιγμής που μεταδίδεται με κάθε επιφύλαξη από το Καναδέζικο Conservative Beaver.

Ο Διευθύνων σύμβουλος της Pfizer Albert Bourla συνελήφθη στο σπίτι του με πολλαπλές κατηγορίες απάτης. Υπάρχει ένταλμα έρευνας για το σπίτι του και ομοσπονδιακή πράκτορες ερευνών το χώρο αλλά και αλλά δικά του ακίνητα σε ολόκληρη τη χώρα.

 «παραποιήθηκαν δεδομένα, κορόιδεψαν ασθενείς, απασχολούσαν ανεπαρκώς εκπαιδευμένους υγειονομικούς και άργησαν να παρακολουθήσουν ανεπιθύμητα αποτελέσματα».

Brook Jackson

Η πληροφοριοδότης Brook Jackson απολύθηκε ως αποτέλεσμα των προσπαθειών της να σταματήσει την απάτη που διαπράχθηκε, ανέφερε ο BMJ.

Όπως αναφέρει το Καναδέζικο Conservative Beaver ο Albert Bourla , αντιμετωπίζει κατηγορίες για απάτη για το ρόλο του στην εξαπάτηση πελατών σχετικά με την αποτελεσματικότητα του προϊόντος για τον ιό. Υπάρχουν κατηγορίες διαφοροποίησης παραποίηση δεδομένων αλλά και για μεγάλες δωροδοκίες. Η δωροδοκίες αφορούν μέλη της κυβέρνησης αλλά και μέσα μαζικής ενημέρωσης ώστε να αποκρύπτουν στοιχεία από το κοινό.

Ακολούθησε το MacedoniaNET στο Instagram και Facebook.Οι κατηγορίες φαίνονται ότι είναι πολύ σοβαρές. Θεωρείται αθώος μέχρι να αποδειχθεί η ενοχή του.

Η αμερικανική αστυνομία έχει διατάξει μπλακάουτ στα μέσα μαζικής ενημέρωσης η οποία έχει εγκριθεί από το δικαστή μέχρι να βγει αποτέλεσμα στις έρευνες.

Η ιστορία αναφέρθηκε ευρέως στα ρωσικά και γαλλικά μέσα ενημέρωσης, και την μπηκε στο Twitter κάτω από την #PfizerGate.

Στον αντίποδα υπάρχουν πολλοί που κάνουν λόγο για ψεύτικη είδηση του Conservative Beaver, ως μη αξιόπιστο site. Ο Bourla εμφανίστηκε πριν λίγες ώρες σε συνέντευξη στο CNN, πράγμα που όπως λένε θα έκανε αδύνατο να είχε συλληφθεί.

Αρκετά ξένα hoaxes χαρακτηριζουν την είδηση “Ψευδή”. Θα αναμένουμε για περαιτέρω πληροφορίες για επιβεβαίωση ή μη της συγκεκριμένης είδησης

Πήγές: Conservative Beaver, The BMJ

Από MacedoniaNET

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *