Μοιράσου το Άρθρο

Η επικεφαλής της πλεύσης ελευθερίας και πρώην πρόεδρος της βουλής επί κυβέρνησης Συριζα Ζωή Κωνσταντοπούλου μίλησε στον Γιώργο Αυτιά και στην εκπομπή Καλημέρα του ΣΚΑΪ σχετικά με τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας αλλά και το τι συνέβαινε επί των ημερών της κυβέρνησης Συριζα.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet2125
Πρόθεση Ψήφου

Η δημοσκόπηση έληξε!


Καταπέλτης με βολες προς τον ΣΥΡΙΖΑ απο την πρωην προεδρο της βουλης επι των ημερων του τα λογια της, Ζωής Κωνσταντοπούλου.

.

« Επελεξαν να κρατησουν τις θέσεις & αδιαφόρησαν για τους απλους ανθρώπους»

.

Εκτός από τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας την οποία όπως είπε δεν προστάτευσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας άφησε κάποια ερωτηματικά σχετικά με το τι μπορεί να έχει συμβεί με τον Νίκο Παππά…

.

.

Οι ερωτήσεις πέφτανε βροχή από τον Γιώργο Αυτιά και με απόλυτη ψυχραιμία η κ. Ζωη Κωνσταντοπούλου, απαντουσε για το τι συνέβαινε πριν λίγα χρόνια επί της κυβέρνησης Συριζα και για το πώς διαχειρίζοντουσαν τις καταστάσεις που τότε υπουργοί.

.

Η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου, απευθύνει καλεσμα προς τους πολίτες για τη δίκη που θα διεξαχθεί αύριο (28/02), στο  Συμβούλιο της Επικρατείας κατά των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας

.

Ανακοίνωση της Πλεύσης Ελευθερίας:

.

Αύριο το πρωί εκδικάζεται ενώπιον της 7μελούς σύνθεσης του Δ’Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας η αίτηση ακύρωσης κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, που κατέθεσε από το 2018 η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μαζί με άλλα μέλη της Πλεύσης Ελευθερίας και με αγωνιζόμενους ανθρώπους των κινημάτων, συμπεριλαμβανομένου ενός ανθρώπου που έχασε την πρώτη κατοικία του από ηλεκτρονικό πλειστηριασμό.

.

Εάν γίνει δεκτή η αίτηση, τελειώνει ο εφιάλτης των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών για εκατοντάδες χιλιάδες συνανθρώπους μας και δίνεται ένα νέο εργαλείο άμυνας απέναντι στα funds, που κατέστησαν παντοδύναμα μετά την πρόσφατη, πολλαπλώς προκλητική, απόφαση του Αρείου Πάγου.

.

Η Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, καλεί όλους τους πολίτες να παρευρεθούν αύριο, Τρίτη 28/02/23, στις 9 το πρωί στο Συμβούλιο της Επικρατείας (Πανεπιστημίου), όπου θα εκδικαστεί η αίτηση ακύρωσης που η ίδια κατέθεσε το 2018 κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, για την προστασία της πρώτης κατοικίας!

.

Η διαδικασία είναι δημόσια και ανοιχτή και η παρουσία της κοινωνίας έχει μεγάλη σημασία!

.

Στη δίκη θα παρασταθούν ως δικηγόροι για την υποστήριξη της αίτησης ακύρωσης η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, μαζί με ομάδα έγκριτων μαχόμενων νομικών!

.

Από MacedoniaNET