Μοιράσου το Άρθρο

Ο άγριος ξυλοδαρμός απο πολυ γνωσρο πυγμάχο στην πλατεία αγιου Γεωργίου που εχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet2125
Πρόθεση Ψήφου

Η δημοσκόπηση έληξε!


Οπως αναφερει το pelop.gr, αγριο ξύλο έπεσε το βράδυ της Κυριακής του Καρναβαλιού στην Πλατεία Γεωργίου στην Πάτρας. Πρωταγωνιστής ηταν ατομο που υπήρξε παλιος γνωστος πρωταθλητής πυγμαχίας, που επιτέθηκε σε «κολλητό», προπονητή με τον οποίον έχει διαφορές.

.

Ο γνωστός πυγμάχος άρχισε να ρίχνει γροθιές στο θύμα – φίλο του προπονητή- ο οποιος άρχισε να τρέχει για να ξεφύγει. Ο πυγμάχος ομωε δεν σταματησε και του ’ριχνε και άλλες εν κινήσει!

.

.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές της «Π», υπάρχει και υλικό από κάμερα κλειστού κυκλώματος, που δείχνει όλο το περιστατικό και θα κατατεθεί στην Αστυνομία, για τον σχηματισμό δικογραφίας.

.

Το θυμα της επίθεσης

.

Το θύμα, σήμερα, αναμένεται να εξετασθεί από ιατροδικαστή, καθώς φέρει πολλά χτυπήματα από τον «κατηγορούμενο» πυγμάχο, που να σημειωθεί πως όταν ήταν εν ενεργεία επρόκειτο από τους καλύτερους!

.

Στην Ασφάλεια Πατρών βρέθηκε, τη νύχτα της Κυριακής, και ο προπονητής, ο οποίος αναμένεται να βρεθεί στο πλευρό του φίλου του κι εξήγησε στους αστυνομικούς ποια είναι τα προβλήματα που του έχει δημιουργήσει ο «βετεράνος» και υπήρχε η μεταξυ τουε κόντρα.

.

.

Από MacedoniaNET