Μοιράσου το Άρθρο

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντιμίρ Ζελένσκι έστειλε νέο μήνυμα , Προς το ουκρανικό λαού και τους πολίτες του κόσμου που παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα ότι συμβαίνει στην Ουκρανία.

.

Κάντε Subscribe

στο κανάλι μας στο YouTube

.

«Όταν έβαζα υποψηφιότητα για Πρόεδρος, έλεγα ότι ο καθένας μας είναι Πρόεδρος. Γιατί όλοι είμαστε υπεύθυνοι για την χώρα μας. Για την όμορφη Ουκρανία μας. Και τώρα συνέβη ο καθένας μας να είναι πολεμιστής. Ένας πολεμιστής από τη θέση του. Και είμαι σίγουρος ότι ο καθένας μας θα κερδίσει. Δόξα στην Ουκρανία!»

.

Καλούμε την Ευρωπαϊκή Ένωση να ενταχθεί άμεσα η Ουκρανία με νέα ειδική διαδικασία. Είμαστε ευγνώμονες στους συνεργάτες μας που είναι μαζί μας. Στόχος μας όμως είναι να είμαστε μαζί με όλους τους Ευρωπαίους και, το πιο σημαντικό, να είμαστε ίσοι».

.

Επίσης γνωστοποίησε ότι έλαβε μια δύσκολη απόφαση να απελευθερώσει κρατούμενους οι οποίοι είναι έμπειροι σε συνθήκε πολέμου ώστε να εξιλεωθούν από τις ενοχές τους συμμετέχοντας στην άμυνα της ουκρανίας.
.

«Λήφθηκε μια ηθικά δύσκολη απόφαση – σύμφωνα με τον στρατιωτικό νόμο, μαχητές Ουκρανοί με πραγματική εμπειρία μάχης θα αποφυλακιστούν και θα μπορούν να εξιλεωθούν για την ενοχή τους.

Ολες οι κυρώσεις αίρονται από έναν αριθμό ατόμων, συμμετεχόντων στην έκτακη επιχείρηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στο Ντονμπάς».

.

Σώστε τις ζωές σας και φύγετε”!

Εστειλε το μηνυμα ο Ουκρανός πρόεδρος στους Ρώσους στρατιώτες, προσθέτοντας ότι 4.500 Ρώσοι στρατιώτες έχουν μέχρι στιγμής σκοτωθεί.

.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fstory.php%3Fstory_fbid%3D253475156850271%26id%3D100007211555008&show_text=false&width=560&t=0

Από MacedoniaNET