Μοιράσου το Άρθρο

Ο πολυεκατομμυριούχος Κρις Μπράουν, είχε δοση προκαταβολή για να συμμετάσχει στο μοιραίο ταξίδι, αλλά άλλαξε γνώμη αφού ειδε την κατάσταση του σκάφους, την ποιοτητα της τεχνολογίας και των υλικών.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

267
Γλυπτά Του Παρθενώνα Οφείλει η Κυβέρνηση να τα φέρει πίσω;

Οπως αναφερει η sun τελευταία στιγμη αποσύρθηκε από την μοιραία κατάδυση που πεντε ατομα εχασαν την ζωη τους, επειδή πίστευε ότι η OceanGate «έκανε περικοπές»στην ποιότητα.

Ο Μπράουν που έχει μία εταιρεία που ασχολείται με την πληροφορική ειχε υπογράψει για το ταξίδι κόστους 80.000 λιρών. Αργοτερα εδωσε και την προκαταβολή ύψους 10% της προκαταβολής. η τιμή του ταξιδιού αργότερα υπερδιπλασιάστηκε καθως το Titan βρισκόταν ακόμη υπό ανάπτυξη.

Οπως ανεφερε Μπράουν βρήκε ανησυχητικό το γεγονός ότι το σκάφος ελεγχόταν από ένα τροποποιημένο χειριστήριο του Playstation, ενω έμαθε ότι η OceanGate είχε «χάσει βασικούς στόχους» κατά τη δοκιμή του βαθυσκάφους.

Είναι επίσης κατανοητό ότι ανησυχούσε για τα τεχνικά ζητήματα και τις καθυστερήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας ανάπτυξης.

«Ανακάλυψα ότι χρησιμοποίησαν παλιούς στύλους σκαλωσιάς για το έρμα του υποβρυχίου.Αν προσπαθείτε να φτιάξετε το δικό σας υποβρύχιο, θα μπορούσατε πιθανώς να χρησιμοποιήσετε παλιούς στύλους σκαλωσιάς. Αλλά αυτό ήταν ένα εμπορικό σκάφος».

Πηγη Πηγή

Από MacedoniaNET