Τσιτσιπάς: «Η μειοψηφία (που δεν εκανε το εμβόλιο) κάνει την πλειοψηφία να φαίνεται χαζή»

Συνέντευξη έδωσε σε δημοσιογράφο από την Ινδία ο Στέφανος Τσιτσιπάς και αναφέρθηκε στην υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς.

.

Ακολούθησε το MacedoniaNET

στο Instagram και YouTube

.

«Ο Νόβακ σίγουρα πάει με τους δικούς του κανόνες, κάτι που οι περισσότεροι τενίστες δεν έχουν τα άντερα να το κάνουν, ειδικά μετά τις ανακοινώσεις για τα κριτήρια εισόδου στη χώρα για τους παίκτες. Κανείς δεν θα σκεφτόταν ότι οι ανεμβολίαστοι δεν θα ακολουθήσουν τους κανόνες. Θέλει τόλμη να το κάνεις και να βάλεις σε ρίσκο την συμμετοχή σου και την κατάκτηση του τίτλου. Δεν είναι πολλοί αυτοί που θα το τολμούσαν. Εγώ επέλεξα να πάω και να είμαι 100% έτοιμος. Δεν ήθελα να σκέφτομαι άλλα πράγματα. Για τον Νόβακ δούλεψε αλλιώς. Αυτό δε σημαίνει πως εγώ έκανα το σωστό κι αυτός το λάθος. Ο καθένας έχει τη δική του οπτική για το ζήτημα.

Υπάρχουν δύο πλευρές. Η μία ότι κάθε παίκτης έχει εμβολιαστεί. Το 97% βασικά. Αρα έκαναν ότι έπρεπε για να μπουν στη χώρα, ακολουθώντας το πρωτόκολλο με πειθαρχεία. Η άλλη είναι αυτή που δεν θέλουν να πάνε με τους κανόνες που έθεσε η Tennis Australia. Είναι μειοψηφία που επέλεξε τον δικό της δρόμο, αλλά κάνει την πλειοψηφία να φαίνεται χαζή»


.


Australia Open Covid-19 Elon musk pfizer Phizer Rapid Test Άρης Σερβετάλης ΑΕΚ Αθήνα Αθανάσιος Εξαδάκτυλος Αλέξης Τσίπρας Ανδρέας Λοβέρδος Αστυνομία Αυστραλία Βρετανία Γιώργος Παπανδρέου ΔΙΑΣ Δημήτρης Γιαννακόπουλος ΗΠΑ Θάνος πλεύρης Θέατρο Θεσσαλονίκη Θεόδωρος Βασιλακόπουλος Ιταλία Καλαμπάκα Κιναλ Κυριάκος Μητσοτάκης Κωσταντίνος Κατσίφας Μάκης Τριανταφυλλόπουλος Ματίνα παγώνη Μεταναστευτικό Νίκος Ευαγγελάτος Νόβακ Τζόκοβιτς Ποδόσφαιρο Ρομά Σιγκαπούρη Τένις Τρίκαλα Υγειονομικοί απεργία εκκλησία ελλαδα καταδίωξη πέραμα συμπλοκή

.

Κοινοποίηση

Σχετικά άρθρα