Παγκόσμιο κλειστού στίβου Βελιγράδι, η πρώτη οργάνωση χωρίς υποχρεωτικό εμβόλιο.

Το παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που θα διεξαχθεί άτι Βελιγράδι , θα είναι η πρώτη μεγάλη διοργάνωση που το εμβόλιο δεν θα είναι υποχρεωτικό. Σύμφωνα με την ταξιδιωτική οδηγία του υπουργείου εσωτερικών της Σερβίας.

.

Ακολούθησε το MacedoniaNET

στο Instagram και YouTube

.

Έτσι για την είσοδο στην χώρα θα πρέπει να έχετε μόνο αρνητικό τεστ PCR , που θα έχει πραγματοποιηθεί εντός 48 ωρών. Υπάρχει και η δυνατότητα οι ταξιδιώτες να έχουν πιστοποιητικό νοσήσης , αρκεί ο ταξιδιώτης να έχει νοσήσει μέσα σε 6 μήνες και πριν από 14 μέρες από την άφιξη του.

.

Όσο αναφορά τους εμβολιασμένους θα πρέπει να έχουν μαζί το πιστοποιητικό εμβολιασμού κοντό ψηφιακό ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εμβολιασμού.

.

Η οδηγία λέει ότι οι παρευρισκόμενοι στις αθλητικές εγκαταστάσεις θεατές θα πρέπει να φορούν υποχρεωτικά μάσκα . Εξαιρούνται οι αθλητές. Αν υπάρξει θετικό κρούσμα θα απομονώνεται στο τόπο που έχει δηλώσει σαν διαμονή καθώς θα γίνονται και τεστ στις τελευταίες στενές επαφές του.

.


Australia Open Covid-19 Elon musk pfizer Phizer Rapid Test Άρης Σερβετάλης ΑΕΚ Αθήνα Αθανάσιος Εξαδάκτυλος Αλέξης Τσίπρας Ανδρέας Λοβέρδος Αστυνομία Αυστραλία Βρετανία Γιώργος Παπανδρέου ΔΙΑΣ Δημήτρης Γιαννακόπουλος ΗΠΑ Θάνος πλεύρης Θέατρο Θεσσαλονίκη Θεόδωρος Βασιλακόπουλος Ιταλία Καλαμπάκα Κιναλ Κυριάκος Μητσοτάκης Κωσταντίνος Κατσίφας Μάκης Τριανταφυλλόπουλος Ματίνα παγώνη Μεταναστευτικό Νίκος Ευαγγελάτος Νόβακ Τζόκοβιτς Ποδόσφαιρο Ρομά Σιγκαπούρη Τένις Τρίκαλα Υγειονομικοί απεργία εκκλησία ελλαδα καταδίωξη πέραμα συμπλοκή

.

Κοινοποίηση

Σχετικά άρθρα