Μοιράσου το Άρθρο

Δολοφονική επίθεση ξημερώματα της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη. Αποτέλεσμα δύο τραυματίες ενώ ένας ακόμα έχασε την ζωή του από μαχαίρωμα.

.

Κάντε Subscribe

στο κανάλι μας στο YouTube

.

Ένας 19χρονος έχασε τη ζωή του όταν δέχτηκε μαχαιριά στο πόδι σε δολοφονική επίθεση τα ξημερώματα της Τρίτης 1/2 στη Θεσσαλονίκη.

.

.

Όλα εγιναν στην οδό Θεοδώρου Γαζή, επάνω από την Αλεξάνδρου Παπαναστασίου, στην περιοχή Χαριλάου, λίγα μέτρα από το γήπεδο του Άρη. Όταν όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες οπαδοί που επέβαιναν σε δύο οχήματα κινήθηκαν εναντίων τριών ατόμων 19-20 χρόνων.

.

.

Όπως αναφέρει το thestival, άτομο που επέβαινε σε ένα λευκό όχημα, μάρκας BMW, επιτέθηκε προς την παρέα των τριών ατόμων τον. Φώναξε «Γαμ… τον Άρη σας ρε μ» και στη συνέχεια άρχισε να τους χτυπά με ένα μικρό δρεπάνι!

.

.

Όπως συγκλονιστικές οι μαρτυρίες των γειτόνων που ήταν μάρτυρες του επεισοδίου .Μις γυναίκα μετά τις 00:30 άκουσε φασαρία και έπειτα ένα άτομο να φωνάζει «σας παρακαλώ, μην με χτυπάτε άλλο». Μετά από λίγο κάλεσε την αστυνομία.

.

Ένας άλλος κάτοικος της περιοχής αναφέρει στο voria.gr πως περίπου στη 1:00 ακούστηκαν άτομα να φωνάζουν, αλλά «έγιναν σε ελάχιστο χρόνο».Ενώ μια ακομα γυναίκα που μένει σε παρακείμενη πολυκατοικία αναφέρει ότι μετά τις 12:30 άκουσε έντονη φασαρία.

.

Αποτέλεσμα της αιματηρής επίθεσης ηταν ο 19χρονος να τραυματιστεί θανάσιμα από μαχαιριά βουβωνική χώρα. Ο δεύτερος νεαρός σοβαρά τραύματα σε κεφάλι και θώρακα, ενώ ο τρίτος να τραυματιστεί από μαχαιριά στον γλουτό.

.

Η αστυνομία έχει κάνει μέχρι στιγμής 15 προσαγωγές από υπόπτους.

.

Από MacedoniaNET