Μοιράσου το Άρθρο

Γέμισαν με όμορφους ήχους η φιλαρμονικές που συναντήθηκαν όλες μαζί στη λεωφόρο νίκης στο κέντρο της πόλης μας στο πλαίσιο του 15ου διεθνούς μουσικού φεστιβάλ .


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet


Ξεκινώντας από την Αριστοτέλους με μία παρέλαση επί της λεωφόρου νίκης συνολικά 13 φιλαρμονικές ορχήστρες συγκεντρωμένες από όλη την Ελλάδα πλημμύρισαν την Θεσσαλονίκη .

.

.

Ο 15ο διεθνές φεστιβάλ Μουσικών συνόλων φέτος έχει ειδικό θέμα τον κινηματογράφο, Γίνεται από τον σύνδεσμο φιλαρμονικών χορωδιών Ελλάδος σε συνεργασία με το φεστιβάλ κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

.

.

Αυτή τη χρονιά το Δ.Σ. του συνδέσμου φιλαρμονικών χορωδιών Ελλάδος απένειμε τιμητική πλακέτα στην τραγουδίστρια και συνθέτρια Δήμητρα Γαλάνη για την ανεκτίμητη προσφορά της στην ελληνική μουσική .

.


.

Αξιοποίησε τώρα το ακίνητο σου

Fb: Flatmate, email: flatmate.gr@gmail.com


.

.

Επιπλέον όσοι δεσμός φιλαρμονικών χορωδιών Ελλάδος θα διαθέσει μέρος των εσόδων του φεστιβάλ σε εθελοντικές οργανώσεις και οργανισμούς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα .

.

Βαϊρέλ έγινε ο τετράποδος φίλος μας ο οποίος παραβρέθηκε στην παρέλαση των φιλαρμονικών που αν και με την έντονη μουσική τους τον μάγεψαν αρκετές φορές έδειξε να ξεκουράζεται ανάμεσα τους ξαπλώνοντας στο δρόμο .

.

Με την υποστήριξη
Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της 63ης διοργάνωσης (3-13 Νοεμβρίου 2022)

.

Από MacedoniaNET