Μοιράσου το Άρθρο

Σε συγκέντρωση για το ναυάγιο στην Πύλο και τους νεκρούς μετανάστες που έλαβε χωρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν και έστειλαν στο νοσοκομείο μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ .

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

269
Γλυπτά Του Παρθενώνα Οφείλει η Κυβέρνηση να τα φέρει πίσω;

Όλα ξεκίνησαν όταν η αντεξουσιαστές κινήθηκαν απειλητικά προς τα μέλη της νεολαίας του ΣυΡιζΑ που κρατούσαν στα χέρια τους ένα πάνω με σύνθημα για το ναυάγιο της Πύλου . Οι αντιεξουσιαστές κινήθηκαν απειλητικά με σκοπό να αποσπάσουν το πάνω ενώ τα μέλη της νεολαίας του ΣυΡιζΑ προσπάθησαν να αποκρούσουν την επίθεση . Αποτέλεσμα ήταν κάποια μέλη της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ να δεχτούν μπουνιές στο,πρόσωπο. Κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά τους σε νοσοκομείο, προκειμένου να εξεταστούν από γιατρό.

“Στο νοσοκομείο χρειάστηκε να μεταβούν δύο μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ μετά το επεισόδιο με ξύλο με αντιεξουσιαστές που σημειώθηκε στη συγκέντρωση για το ναυάγιο στην Πύλο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου δύο μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ τραυματίστηκαν όταν δέχθηκαν γροθιές στο πρόσωπο.”…

Πηγές του κόμματος αναφέρουν ότι η επίθεση ήταν από συνολικά 40 με 50 ατόμα, που κυνήγησαν και ξυλοκόπησαν τα μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, καταφέρνοντάς τους χτυπήματα στο κεφάλι με ρόπαλα και κράνη. τραυματίστηκαν τουλάχιστον τέσσερα άτομα στο κεφάλι, οι οποίοι μεταφέρονται στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Χρειάστηκε επέμβαση της αστυνομίας ώστε να απωθηθούν οι αντιεξουσιαστές και να σταματήσουν να χτυπούν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.

.

πηγή ThessToday.gr

.

Από MacedoniaNET