Μοιράσου το Άρθρο

Ενα φρικιαστικό γεγονός ανακάλυψαν οι αστυνομικοί ξημερώματα πέμπτης στην περιοχή της Μενεμένης στην Θεσσαλονίκη.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

930
Πρέπει να θεσπιστούν σκληρότερες ποινές για τους Εμπρηστές;

Η δημοσκόπηση έληξε!

Οπως αναφέρει το thestival.gr, μία στυγερή δολοφονία έλαβε Χώρα στην περιοχή της Μενεμένης στην Θεσσαλονίκη.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης ανέφερε στους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης το χρονικό του εγκλήματος.

Ξημερώματα Πέμπτης καθως ο ίδιος βρισκόταν καθισμένος σε ένα παγκάκι κοντά στον σταθμό των τραίνων, το θύμα τον πλησίασε και αφού γνωρίστηκαν, πήγαν στο διαμέρισμά του, στην οδό Καζαντζάκη 10, στη Μενεμένη.

Ο δράστης 29 ετών ανέφερε ότι θα πήγαινε στο σπίτι του θύματος Με σκοπό να κάνει κάποιες εργασίες. Εκει το θυνα προσπάθησε να τον Βιάσει. Συνεχίζοντας ανέφερε ότι πάλεψε με το θύμα 64 ετών προκειμένου να ξεφύγει.

Τον χτύπησε με γροθιές  στο πρόσωπο, μετά έδεσε τον λαιμό του 64χρονου με σχοινί ενω στην συνέχεια πήρε τρία μαχαίρια εκ των οποίων τα δύο τα κάρφωσε στο στρώμα ενω το τρίτο το τοποθέτησε στη βουβωνική περιοχή του θύματος.

Στην ομολογία του ο δράστης φέρεται να δήλωσε στις Αρχές ότι με σφουγγάρι που βρήκε στο διαμέρισμα και με το αίμα του θύματος, έγραψε σε τοίχο του διαμερίσματος: «ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ – 1».

Παράλληλα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα είχε μαχαιριές στο πρόσωπο και το σκοινί ήταν δεμένο σε επιπλο δίπλα στο κρεβάτι

Ο δράστης Παραδόθηκε και συνελήφθη.

Πηγη: thestival.gr

Από MacedoniaNET