Μοιράσου το Άρθρο

Μία από τις μεγαλύτερες Πανελλαδικά επιχειρήσεις της αστυνομίας πολύ μεγάλης χρονικής διάρκειας έφτασε στο τέλος συλλαμβάνοντας τα μέλη διαδικτυακών γκρουπ που αντάλλαζαν φωτογραφίες και υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

338
Τι Θέση θα έπαιρνε ένας Πατριωτικός σχηματισμός με ηγέτες Μαρινάκη & Γιαννακόπουλο;

Τα μέλη των εν λόγω γκρουπ χρησιμοποιούσαν κρυπτογραφημένα στοιχεία και κωδικά ονόματα μέσα από πλατφόρμες κινητών με στόχο να ανταλλάζουν φωτογραφίες και υλικό παιδικής πορνογραφίας . Ήταν τόσο το θράσος τους που μέσα στα γκρουπ έγραφαν ότι ποτέ δεν θα τους βρουν και έβριζαν τις αρχές ενός συνέχισα να κάνουν το ντροπιαστικό «έργο» τους.

@vaggelisbatarlis @Natali’s Digital Diary #hellenic_police 🇬🇷 #fypシ #fypシ゚viral #fypシ #fyppppppppppppppppppppppp #mpesfypgamw ♬ Work Out – Juicy J

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Πανελλαδική αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με την κωδική ονομασία “Συγκοινωνούντα Δοχεία” για την καταπολέμηση της πορνογραφίας ανηλίκων και της εκδικητικής πορνογραφίας στο διαδίκτυο.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 32 ατόμων, από τα οποία 6 συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν σε Ανακριτή.
Οι εμπλεκόμενοι διατηρούσαν πρόσβαση σε servers σελίδας κοινωνικής δικτύωσης και διακινούσαν μεγάλο όγκο υλικού σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων και εκδικητικής πορνογραφίας.
Το επίμαχο υλικό εμπλουτιζόταν και ανανεωνόταν σε τακτική βάση, ώστε να είναι δυνατή η διαρκής αγοραπωλησία και ανταλλαγή ταυτόχρονα σε όλους τους διακομιστές.Ταυτοποιήθηκαν 30 ανήλικα θύματα, ηλικίας 13 έως 17 ετών και 10 ενήλικα θύματα εκδικητικής πορνογραφίας.

Από MacedoniaNET