Μοιράσου το Άρθρο

Μία ανεξέλεγκτη τεράστια φωτιά καταστρέφει ένα φορτηγό πλοίο με πάρα πολλά οχήματα καμμένα πολλούς τραυματίες και μέχρι στιγμής έναν νεκρό επιβαίνοντα.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

191
Τι Θέση θα έπαιρνε ένας Πατριωτικός σχηματισμός με ηγέτες Μαρινάκη & Γιαννακόπουλο;

Το φορτηγό-πλοίο “Fremantle Highway”, Μεταφέρει 2857 αυτοκίνητα και αυτή τη στιγμή καίγεται στα ανοιχτά της Ολλανδίας. Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες ξέσπασε φωτιά στον χώρο φόρτωσης των αυτοκινήτων, που πηρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις. Έως τώρα φαίνεται ένα μέλος του πληρώματος να έχει χάσει τη ζωή του ενω Υπάρχουν αρκετά ακόμα μέλη του πληρώματος ως τραυματίες στην προσπάθειά τους να σβήσουν την πυρκαγιά.

Αυτή την στιγμή το ρυμουλκό σκάφος ανάκτησης Hunter έχει διατηρεί το πλοίο σε ελεγχόμενη θέση. Επί του παρόντος, πολλά μέρη, όπως το ολλανδικό Υπουργείο Υποδομών και Διαχείρισης Υδάτων, αναζητούν τον καλύτερο τρόπο για να περιορίσουν τη ζημιά όσο το δυνατόν περισσότερο.

Το πλοίο βρίσκεται κοντά στα νησιά Wadden που αποτελούν περιοχή παγκόσμιας κληρονομιάς. Εάν το πλοίο βυθιστεί, οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις στην περιοχή θα ήταν τεράστιες.

Όπως είναι γνωστό το πλοίο αναχώρησε από το Bremerhaven γύρω στις 14:30 UTC στις 25 Ιουλίου, με προορισμό την Αίγυπτο. Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 21:30 UTC. Μετέφερε 2.857 αυτοκίνητα, 25 από τα οποία ήταν Ηλεκτρικά.

Οι αναφορές αυτή την στιγμή λένε ότι η φωτιά ξεκίνησε σε ένα από τα ηλεκτρικά οχήματα.Τα ηλεκτρικά οχήματα επί του σκάφους είναι ο πιο σοβαρός λόγος εξάπλωσης της πυρκαγιάς, καθώς οι μπαταρίες ιόντων λιθίου όταν καίγονται μπορούν να φτάσουν σε θερμοκρασίες άνω των 2.700 βαθμών Κελσίου.

.

.

Από MacedoniaNET