Μοιράσου το Άρθρο

Συνεχώς καινούργιες πληροφορίες έρχονται στο φως και άτομα αρχίζουν και μιλάνε σχετικά με το ατύχημα στα Τέμπη αλλά και για την εμπειρία που είχε ο συγκεκριμένος Σταθμάρχης η οποία απ’ ότι φαίνεται αποτέλεσε το βασικό παράγοντα του ατυχήματος.


2125
Πρόθεση Ψήφου

Η δημοσκόπηση έληξε!Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet


Ο πρώην σταθμάρχης Βόλου, Γιώργος Αποστολέρης μιλώντας στον ALPHA, Έκανε μία αποκάλυψη-βόμβα σχετικά με τον σταθμάρχη της Λάρισας. Όπως είπε λίγη ώρα πριν από το συμβάν με τα δύο τρένα Ο συγκεκριμένος σταθμάρχης είχε κάνει παρόμοιο λάθος στέλνοντας συρμό του προαστιακού σε λάθος γραμμή.

.

«Βρισκόταν σε σύγχυση δεν ξέρω γιατί»

.

Όπως ανέφερε ότι ο πρώην σταθμάρχης Βόλου στη συγκεκριμένη περίπτωση του προαστιακού ο χειριστής του συρμού κατάλαβε εγκαίρως το λάθος τους Σταθμάρχη με αποτέλεσμα να σταματήσει έγκυρα το τρένο, Κάνοντας παράλληλα κάποια μέτρα πίσω ώστε να αποφύγει κάποιο ενδεχόμενο ατύχημα και να μπει στην σωστή πορεία.

.

.

Η τηλεδιοίκηση , θα ειχε σώσει πολλα…

.

Όλα αυτά όμως βέβαια στη σκιά της ανύπαρκτης τηλε διοίκησης η οποία Αν λειτουργούσε κανονικά ότι λάθος και να έκανε ο ανθρώπινος παράγοντας είτε ήταν σταθμάρχης η μηχανοδηγός θα είχε μηδενίσει τον κίνδυνο τόσο σοβαρού ατυχήματος.

.

.

Από MacedoniaNET