Μοιράσου το Άρθρο

Στον απόηχο των τόσο σοβαρό καταγγελιών σχετικά με το ατύχημα στα Τέμπη έρχεται να προστεθεί ακόμα μία σοβαρή καταγγελία ενός δικηγόρου που εκπροσωπεί έναν τραυματία από την σύγκρουση των δύο τρένων.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet2125
Πρόθεση Ψήφου

Η δημοσκόπηση έληξε!


Στο φως της δημοσιότητας κάθε λεπτό βγαίνουν συγκλονιστικά στοιχεία για το ατύχημα που συνέβη στα Τέμπη μεταξύ της σύγκρουσης μίας επιβατικής κι εμείς εμπορικής αμαξοστοιχίας. Όπως πάντα τίποτα δεν είναι τυχαίο και το παζλ κάθε μέρα συντίθεται ώστε να βγει ένα απίστευτο απ’ ότι φαίνεται αποτέλεσμα.

.

.

Ύστερα από την καταγγελία Ότι στο σταθμαρχείο της Λάρισας το μοιραίο βράδυ της σύγκρουσης των τρένων είχε στηθεί γλέντι ένας ακόμα δικηγόρος που εκπροσωπεί ένα από τους τραυματίες ύστερα από έρευνα προχώρησε σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη σχετικά με την εμπορική αμαξοστοιχία.

.

.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, Γιώργο Μπαρτζώκη Και όσα δήλωσε στην εκπομπή του Γιώργου αυτιά στο ΣΚΑΙ αλλά και στην εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ η εμπορική αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε με το Ιντερσίτι στα Τέμπη κουβαλούσε αδήλωτα υλικά. Όλα αυτά έρχονται στο φως από τις συνθήκες του ατυχήματος καθώς το εμπορικό τρένο πήγαινε με πολύ μικρή ταχύτητα, Όλα αυτά έρχονται στο φως από τις συνθήκες του ατυχήματος καθώς το εμπορικό τρένο πήγαινε με πολύ μικρή ταχύτητα και σε συνδυασμό με το ότι είχε δηλώσει ότι κουβαλούσε δεν μπορούν να δικαιολογήσουν το τεράστιο μέγεθος της έκρηξης.

.

.

«Γι αυτό σήμερα από τη στιγμή που υπάρχει η καταγγελία για παράνομο υλικό, θα πρέπει να έρθει ειδικό κλιμάκιο της Πυροσβεστικής από την Αθήνα να το ερευνήσει. Δε δικαιολογείται με 2 φιάλες υγραερίου αυτή έκρηξη»

.

.

Από MacedoniaNET